Categories: Курйози

Обстрілюваний Білгород опинився в рейтингу найкомфортніших міст Росії

Мінбуд РФ для розрахунку оцінював 36 різних індикаторів якості міського середовища, кожен із них аналізували за безпекою, комфортом, екологічністю, ідентичністю та різноманітністю, сучасністю середовища та ефективністю органів влади

Російський Бєлгород, в якому чи не кожен день палають будинки і автомобілі після влучань, визнали одним із найкращих міст країни-агресорки з “умовно комфортним кліматом”. Таку статистику навів Мінбуд РФ. Крім Бєлгорода, який посів четверте місце, лідируючі позиції в номінації “Великі міста” зайняли Митищі, Хімки, Ярославль та Тюмень.

За даними Мінбуду рф, Бєлгород розташувався на четвертому місці рейтингу із 250 балами. Для розрахунку індексу експерти оцінювали 36 різних індикаторів якості міського середовища, які характеризували шість найбільш затребуваних типів міських просторів. При цьому кожен із них аналізували за шістьма показниками – безпекою, комфортом, екологічністю, ідентичністю та різноманітністю, сучасністю середовища та ефективністю органів влади.

У той же час найкомфортнішими містами-мільйонниками за традицією стали Москва, Санкт-Петербург, Нижній Новгород, Краснодар та Казань. Заступник голови уряду РФ Марат Хуснуллін зазначав, що індекс якості міського середовища допомагає владі визначити пріоритети розвитку міст.

Обстріли Бєлгорода

Останнім часом російський Бєлгород перебуває під постійними обстрілами. Страждає від них також і Бєлгородська область. Наразі цей регіон обстрілюється фактично кожен день.

Бєлгород розташований менше ніж в ста кілометрах від Харкова. Саме з Бєлгородщини на сусіднє місто вже третій рік поспіль летять ракети. Мешканці Бєлгорода не зробили нічого, аби цього не було, підтримуючи війну і режим Путіна. Тепер війна прийшла і до їхнього дому, і принесли її туди самі росіяни.

Ольга Степанова

Recent Posts

Звільнення командира 72-ї ОМБр: офіцер звернувся до військових

Командира 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців полковника Івана Вінніка призначили на вищу посаду.…

1 хв. ago

Попалась на зраді: жінка переплутала джинси коханого зі штанами іншого чоловіка

Більшість людей, які мають роман на стороні, роблять все можливе, аби замести сліди, але достатньо однієї…

6 хв. ago

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Мобільні оператори України готуються до суттєвого підвищення тарифів на зв'язок у 2025 році. За прогнозами,…

15 хв. ago

П’ять ощадливих звичок мільйонера, від яких він ніколи не відмовиться

Ідея фінансової незалежності може здаватися недосяжною мрією, яку реалізувати вдається лише одиницям. Втім, є реальні…

23 хв. ago

У пенсіонерів ноги підкосилися: платять копійки, ще й доведеться повернути гроші

Багато пенсіонерів стикаються з неприємною ситуацією, коли з них і так скромної пенсії починають утримувати значні суми.…

38 хв. ago

Влаштовують лакшері вечірки і мають громадянство США: де перебувають діти Віталія Кличка

Чинний мер Києва та ексбоксер Віталій Кличко завжди тримав особисте життя під завісою приватності і мало розповідав…

54 хв. ago