Categories: Курйози

Згадує Путіна: в мережі завірусився DeepFake-ролик губернатора Техасу (відео)

Республіканець та губернатор штату Техас Грег Еббот виступав на телеканалі Fox News з критикою політикою Джо Байдена щодо міграції. Проте росіяни підробили його виступ додавши фразу про Володимира Путіна. Відповідні відеоролики опублікували в Телеграм-каналі журналіста Андрія Цаплієнка.

В оригінальному відео губернатор Техасу критикує імміграційну політику Джо Байдена. Ебботт заявив, що кількість нелегальних мігрантів за добу в Техасі є такою ж, скільки людей приїжджає в Нью-Йорку за тиждень.

“Це нестерпно. Вони кажуть, що вони нічого не можуть з цим зробити. І останнє, що я хочу сказати, Дано, існує тільки одна причина, чому це відбувається – Джо Байден знищив всі заходи з боротьби з імміграційною політикою, яку впровадив Дональд Трамп, яка дала найнижчий за 40 років показника нелегальної імміграції. І якби адміністрація виконувала імміграційні закони, що були прийняті Конгресом, то…”, — казав Еббот в оригінальному відео.

В підробленому відео з накладеними субтитрами російською мовою була гірша якість та додана фраза про Володимира Путіна.

“Це нестерпно. Вони кажуть, що вони нічого не можуть з цим зробити. І останнє, що я хочу сказати, Дано, існує тільки одна причина, чому це відбувається, – Джо Байден скасував всі заходи з боротьби з імміграційною політикою, яку впровадив Дональд Трамп, яка дала найнижчий за 40 років показник нелегальної імміграції. І якби президент займався справжніми внутрішніми проблемами, а не пробував грати з Путіним, у якого йому треба повчитись працювати в інтересах власної держави, тоді б все було інакше. Йому треба дотримуватись імміграційних законів. І якби адміністрація виконувала імміграційні закони, що були прийняті Конгресом, то …”, — йшлося у підробці.

Варто зазначити, що нейромережі дозволяють імітувати голоси будь-якої людини. Також на користь Deep Fake відео зіграло те, що оригінальний монтаж мав кадри без обличчя Грега Ебботта, тому підробка вийшла напрочуд реалістичною.

Ольга Степанова

Recent Posts

Бог шлюбу: Японець має 4 дружин, 2 коханок і 10 дітей

36-річний Рюта Ватанабе з північної префектури Хоккайдо, Японія, вирішив побудувати сімейне життя, яке кидає виклик…

29 хв. ago

Lufthansa отримала рекордний штраф за дискримінацію єврейських пасажирів

Авіакомпанія Lufthansa опинилася в епіцентрі скандалу після звинувачень у дискримінації, коли групі єврейських пасажирів відмовили…

34 хв. ago

Осінні канікули скасовано: деякі школярі залишаються без відпочинку

Українська система освіти опинилася під серйозним тиском через війну та енергетичну кризу, що змусило деякі…

39 хв. ago

Українці масово скуповують авто зі США: у тренді Tesla та Ford

Український ринок вживаних авто переживає справжній бум — у 2024 році американські машини стали особливо…

46 хв. ago

Російське судно «Григорій Ловцов» перекинулося біля берегів Сахаліну

У російській Сахалінській області чергова катастрофа на воді — вантажне судно «Григорій Ловцов», яке транспортувало…

51 хв. ago

Знову біля корита: Зять Путіна Шамалов очолив кооператив «Озеро»

Колишній зять президента Росії Володимира Путіна, Кирило Шамалов, став новим головою правління скандального кооперативу «Озеро».…

1 годину ago