Categories: Курйози

У США республіканець “орендував” сім’ю для передвиборчої компанії у Конгрес

У США реклама із зображенням родин кандидатів вже давно стала основним елементом передвиборчої кампанії. Але вона набула нової актуальності, особливо для вразливих республіканців, у рік, коли репродуктивні права стали ключовим питанням. Видання New York Times написало про бездітного республіканця Дерріка Андерсона, який балотується до Конгресу США від Вірджинії та використав у своїй передвиборчій рекламі сім’ю друга.

Колишній військовий, “зелений берет”, Андерсон знявся у ролику з жінкою та її трьома доньками. У відео показані сцени, де вони разом усміхаються та спілкуються за обіднім столом.

Однак з’ясувалося, що це не його родина, а дружина та діти його старого друга. Андерсон не має своїх дітей і нещодавно оголосив про заручини. На сайті його кампанії вказано, що він живе разом із собакою.

Як зазначає NYT, це відео ще не використовувалось у рекламі. Його можна було побачити на офіційному YouTube-каналі кандидата та на сайті, пов’язаному з Національним комітетом республіканської партії.

Представник Андерсона відкинув критику ЗМІ та заявив про “навмисне введення виборців в оману” через цей матеріал. За його словами, політик “щасливо заручений і дуже пишається своєю сім’єю”. Він додав, що на відео кандидат зображений із “прихильниками та їхніми дітьми”, а подібні кадри мають й інші кандидати.

Тим часом демократ із Каліфорнії Тед Лью звинуватив Андерсона у спробі обманути виборців, а в соцмережах республіканця почали називати “чоловіком, який орендував сім’ю”.

Романчук Микола

Recent Posts

Стосується всіх водіїв: 7 нововведень в автострахуванні – краще їх знати

В Україні почав діяти новий закон «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів». Для…

9 хв. ago

Прогноз погоди на вихідні: синоптикиня попередила про “підступний циклон”

Вихідними, 5-6 жовтня, Україну накриє циклон із південного заходу, і зумовить справжню дощову погоду. Про…

18 хв. ago

Ізраїль атакували з Лівану: понад 100 ракет випущено за кілька годин

Сьогодні, 2 жовтня, Ізраїль став об'єктом масованої ракетної атаки з боку Лівану. За кілька годин було випущено…

20 хв. ago

А ось це щось новеньке: українцям встановлять нові лічильники з автоматичним відстеженням

В Україні запроваджується нова система обліку газу. За допомогою сучасних лічильників споживачам більше не потрібно…

27 хв. ago

Ціни на харчі в Україні б’ють рекорди та вже вищі, ніж у багатьох країнах Європи

Однією з болючих для українського населення тем є ріст цін на продукти харчування, адже в…

36 хв. ago

Чекають росіян: у Північній Кореї на місці ракетного полігону зводять один з найбільших в світі курортів

Новий курорт "Вонсан" у Північній Кореї готується прийняти перших відвідувачів, однак з високою долею імовірності тисячі…

45 хв. ago