Помер зірка фільму «Поліцейський із Беверлі-Гіллз» Джон Ештон (фото)

Помер знаменитий американський актор Джон Ештон — зірка серіалу “Поліцейський із Беверлі-Гіллз”, йому було 76 років, повідомляє TMZ.

Ештон помер у четвер, 26 вересня, після боротьби з раком у Форт-Коллінзі, штат Колорадо, проте його представник Алан Сомерс офіційно підтвердив цю сумну новину тільки 29 вересня.

“Джон залишив після себе спадщину любові, відданості та служіння. Його пам’ять назавжди залишиться в пам’яті його дружини, дітей, онуків, а також його брата, сестер, його великої родини і всіх, хто його любив. Вплив Джона на світ пам’ятатимуть і святкуватимуть майбутні покоління”, — сказав у своїй заяві Сомерс.

За 50 років свого життя в Голлівуді Джон знявся більш ніж у 200 фільмах і театральних постановках. Але світову популярність Ештону принесла його роль детектива-сержанта Джона Таггарта у фільмі 1984 року “Поліцейський з Беверлі-Гіллз”.

Джон Ештон на зйомках “Поліцейський із Беверлі-Гіллз”, 1984 рікФото: Getty Images

Знаменитість також відома своїми ролями у фільмах “Щось дивовижне”, “У неї буде дитина”, “Встигнути до опівночі”, “Маленька велика ліга” і “Прощавай, крихітко, прощавай”. Нещодавно Ештон повторив свою роль у фільмі “Поліцейський з Беверлі-Гіллз: Аксель Ф.”, який вийшов на Netflix у липні.

У Ештона залишилися дружина, з якою він прожив 24 роки, троє дітей, троє пасинків і онук, а також дві сестри і брат. Сім’я просить, щоб будь-які пожертви в пам’ять про Джона Ештона спрямовувалися в хоспіс Pathways.

Романчук Микола

Recent Posts

Знайшов нове покликання: мільйонер вийшов на пенсію і став шофером (фото)

76-річний переможець лотереї Пітер Конгдон з міста Труро (Англія), який виграв у 2015 році 13,5…

5 хв. ago

Пєсков сказав, чи спричинить «навала» українських дронів ядерну відповідь РФ

Міноборони країни-агресора РФ повідомляло, що протягом минулих вихідних над регіонами Росії сили протиповітряної оборони нібито…

14 хв. ago

Накопичували до опалювального сезону: РФ могла підготуватися до масштабних ударів по Україні

Російські окупанти не припиняють атакувати мирні міста України за допомогою різного озброєння. Йдеться, зокрема, і про дрони-камікадзе…

17 хв. ago

Побив поліціянтку підтяжками для штанів: українець “відзначився” у жіночий вбиральні в Німеччині

У Німеччині на вокзалі Дортмунда "відзначився" 49-річний українець. Він пробрався у жіночий туалет, а коли…

21 хв. ago

Пенсіонерам “заморозять” виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ

Деяким пенсіонерам та внутрішньо переміщеним особам (ВПО) необхідно звернути увагу на важливу процедуру (верифікацію особи),…

23 хв. ago

У ТЦК на Одещині повістки українцям роздавав агент ФСБ Росії: подробиці

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали та повідомили підозру колишньому співробітнику колонії, який працював на загарбників…

42 хв. ago