Зірка серіалу “Слуга народу” пояснив, чому необхідно бронювати артистів

39-річний український актор Арам Арзуманян, який родом із Азербайджану, відомий ролями в серіалі “Скажене весілля” та “Слуга народу” виступив проти мобілізації артистів і пояснив, чому, на його думку, їх варто бронювати. Своє бачення актор виловив в інтерв’ю “сВідома розмова”.

Так, Арман заявив, що, на його думку, артисти заслуговують на бронювання від служби в армії, адже кожен повинен бути на своєму місці.

За словами актора, важливо, щоби попри війну в країні не просідали й інші сфери життя. Він навів приклад викладача університету, який ділиться своїм багажем знань зі студентами. На його думку, якщо на місце викладача прийде менш кваліфікований спеціаліст, тоді у результаті почне просідати рівень кадрів, які будуть виходити з цього навчального закладу.

“Так, потрібно. Знаєш чому? Бо якщо людина професіонал своєї роботи і він, наприклад, елементарно викладач в університеті, він знає свою справу. Якщо не буде тебе виховувати дуже розумний в своїй діяльності. Ти вже автоматично менше будеш знати і будеш гіршим кадровиком цієї сфери в якій ти працюєш”, — пояснив актор.

На запитання журналістки, якщо, на його думку, всі повинні бути на своєму місці, то хто ж тоді піде захищати свою країну, Арам Арзуманян пояснив, що якщо і робити мобілізацію, то частково і вибірково. Він припустив, що можна розробити механізм, який фільтруватиме тих, кого варто мобілізувати, а кого ні.

“Це має бути частково. Це не має бути абсолютно повно. Я точно не знаю як це робити, я просто можу сказати, я за те, а хто буде виховувати? Майбутнє у чому? Якусь фільтрацію, екзамени проводити, якась штука має відбуватися, щоб дивитися, хто більше користі може зробити тут. Я за те, щоб професіонали своєї справи мають бути на своєму місці, щоб продовжувати те, чим вони займаються”, — резюмував актор.

Ольга Степанова

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

7 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

15 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

22 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

28 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

34 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

44 хв. ago