Анджеліна Джолі боїться впливових друзів мстивої Дженніфер Еністон

Голлівудська зірка представляє фільм «Марія» про оперну діву Марію Каллас. Кінокритики пророкують Анджеліні багатий урожай у сезон вручення премій, зокрема й «Оскар». Однак сама Джолі побоюється втручання третіх сил. У актриси в Голлівуді є друзі, але ще більше у неї недоброзичливців, до кола яких входять Дженніфер Еністон, її найближча подруга Різ Візерспун, а також Аннет Бенінг, Лора Дерн, Мері Маккормак і Андреа Райзборо.

Найбільше причин для ненависті до Джолі в Еністон. Шлюб зірки серіалу «Друзі» з Бредом Піттом розпався у 2005 році через те, що на зйомках фільму «Містер і місис Сміт» актор закохався в Анджеліну. Два роки тому ця група впливових актрис об’єдналася для того, щоб висунути Андреа Райзборо в номінації «Найкраща жіноча роль». Тепер багатодітна мати побоюється, що вони підірвуть її шанси на отримання заповітної статуетки.

«Анджеліна займає становище найперспективнішої кандидатки на премію “Оскар”. Netflix уже витрачають реальні гроші, щоб привернути до неї увагу і включити її сильну гру в “Марії” в шорт-лист. Проблема з погляду команди Анджеліни в тому, що цього року мільйонів Netflix може бути недостатньо, особливо з огляду на те, що в Голлівуді повно актрис середнього віку, які пов’язані з Дженніфер Еністон, Різ Візерспун та їхніми великими соціальними мережами», – зазначив інсайдер.

Дженніфер Еністон і Різ Візерспун. Фото: Getty Images

Зірка «Малефісенти» сподівається, що її роль у біографічному фільмі про знамениту співачку допоможе відродити її кар’єру після кількох невдалих проєктів, за які вона досі отримує розгромні відгуки.

«Останнім часом Анджеліна привернула до свого табору кілька голлівудських важковаговиків, зокрема близьку подругу Сальму Хаєк, але група зірок, які виступають проти Енджі, робить усе можливе, щоб піт і сльози, які вона вклала у створення “Марії”, не згадувалися навіть побіжно. У Енджі теж є впливові друзі, але саме група Джен довела, що може впливати на процес висування кандидатів, що вони й зробили два роки тому», – цитує In Touch Weekly джерело.

Сальма Хаєк. Фото: Getty Images

В оточенні Джолі сподіваються, що після всього, через що вона пройшла, щоб зіграти Каллас, вона зможе нейтралізувати цю загрозу. Однак підтримка Дженніфер неймовірно потужна, вона тісно пов’язана з безліччю знаменитостей і продюсерів. Ба більше, проти Енджі виступає колишній чоловік Бред Пітт, з яким вона досі ділить у суді майно після розставання у 2016 році. В оточенні 60-річного актора повідомили, що на «Оскарі» він підтримає Ніколь Кідман з фільмом «Крихітка» в номінації «Найкраща жіноча роль», щоб помститися колишній дружині за багаторічну тяжбу.

«Netflix відіграватиме ключову роль у цьому, оскільки у багатьох людей по всьому світу буде миттєвий доступ до фільму Енджі, щойно він з’явиться в Мережі. Чи зможе така широка доступність компенсувати те, що ненависники Анджеліни об’єдналися, щоб завадити їй отримати “Оскар” цього сезону? Скоро ми це з’ясуємо», – додав приятель Джолі.

Насправді Джолі зараз не смішно. Фото: Getty Images
Романчук Микола

Recent Posts

OpenAI запустить нову модель ШІ Orion, у 100 разів потужнішу за GPT-4

OpenAI готується запустити нову модель штучного інтелекту під назвою Orion, яка, за очікуваннями, буде у…

13 хв. ago

Листопад без пенсій: частина українців може залишитися без виплат

У листопаді частина українських пенсіонерів може залишитися без виплат через несвоєчасне проходження обов’язкової ідентифікації. Пенсійний…

26 хв. ago

Масові рейди ТЦК набудуть режиму “турбо”: мобілізацію в Україні буде продовжено

Президент Володимир Зеленський подав до Верховної Ради законопроекти про продовження воєнного стану та мобілізації ще…

35 хв. ago

Telegram став найпопулярнішим джерелом новин серед українців

Месенджер Telegram обрали головним джерелом інформації 47% українців, свідчать дані соціологічної групи "Рейтинг". Інші платформи,…

39 хв. ago

Таліби заборонили жінкам співати, говорити та навіть читати вголос

В Афганістані жінкам заборонили співати, говорити та навіть читати вголос у громадських місцях – таку…

46 хв. ago

Кому українці довіряють найбільше серед силових структур: результати опитування

Соціологічна група "Рейтинг" опублікувала свіжі дані щодо довіри українців до силових структур. Лідером з великим…

55 хв. ago