Таблоїди назвали ім’я жінки, яка могла принести Меттью Перрі смертельну дозу кетаміну

Колишню дружину актора Чарлі Шина, 46-річну Брук Мюллер допитали у зв’язку зі смертю актора Меттью Перрі під час розслідування правоохоронних органів, повідомляє In Touch.

Смерть Меттью Перрі в жовтні 2023 року стала шоком як для фанатів, так і для друзів. Актор потонув у гідромасажній ванні, і судмедексперти встановили, що в його організмі був кетамін. Зірка, яка протягом усієї своєї кар’єри стикалася з проблемами зловживання психоактивними речовинами, останнім часом був чистий, а на момент смерті перебував у тверезому стані.

Однак наявність кетаміну в його організмі змусила слідчих переглянути причини смерті та замислитися про версію вбивства зірки. Уже є список людей, яким можуть висунути обвинувачення, і Брук Мюллер — серед них.

Брук зіграла кілька ролей у кіно, бо більше вона відома як колишня дружина актора Чарлі Шина. Мюллер протягом багатьох років боролася з наркотичною залежністю і, вочевидь, саме в реабілітаційному центрі вона зустріла Метью, потоваришувавши з ним.

Меттью лікувався в реабілітаційному центрі 15 разів.

“Я прожив половину свого життя в тій чи іншій формі в лікувальному центрі або тверезому будинку. Щоб просто залишитися в живих, мені довелося перетворитися на професійного пацієнта”, — писав він у своїх мемуарах 2022 року “Друзі, коханці та велика жахлива річ”.

Мюллер також кілька разів потрапляла в рехаб через зловживання психоактивними речовинами і проблеми психічного здоров’я, через що двоє її дітей від Чарлі Шина, Боб і Макс, яким зараз по 15 років, не раз опинялися під тимчасовою опікою інших. Наприклад, у серпні 2019 року Брук вступила до стаціонарного реабілітаційного центру після травм, а хлопчики, яким тоді було 10 років, перейшли під опіку її батьків.

Поки що невідомо, у чому саме звинувачують акторку, але Мюллер кілька разів розмовляла зі слідчими і найняла адвоката. У реабілітаційному центрі, де вона зараз проживає, пройшов обшук. Поліцейські відібрали в неї телефон і ноутбук.

Брук Мюллер була дружиною актора Чарлі Шина три роки Фото: Getty

Мюллер ніяк не коментує ситуацію, але відомо, що вона продовжує наполягати на своїй невинності, а на допитах вона повністю відверта з владою.

Кримінальне розслідування являє собою спільну операцію Управління з боротьби з наркотиками США та Служби поштової інспекції США. Організації з’ясовують, як саме Метью Перрі заволодів кетаміном, який призвів до його утоплення. Перрі використовував кетамін як частину схеми терапії, але його кількість, виявлена на той час у його організмі, вочевидь, була набагато більшою, ніж допустима.

Перрі був знайдений без свідомості в джакузі у своєму будинку в Пасифік-Палісейдс 28 жовтня 2023 року. Йому було 54 роки. Спочатку чиновники вважали, що Перрі помер від “очевидного утоплення”, але пізніше було встановлено, що актор помер від “гострого впливу кетаміну”, за даними судово-медичного експерта округу Лос-Анджелес від 15 грудня 2023 року. За кілька днів до цього зірка серіалу “Всі 9 ярдів” пройшов курс лікування інфузією кетаміну, щоб впоратися з депресією і тривогою. До моменту смерті препарат мав вийти з організму, проте розтин показав, що кількість кетаміну в крові актора була в межах, які використовуються для загальної анестезії під час операції. Водночас у будинку артиста не знайшли слідів наркотиків і хімічних препаратів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Понад 1000 євро. У яких країнах найвищі виплати для біженців з України

За оцінками ООН, на червень 2024 року, близько 6 мільйонів українців перебувають у країнах Європи…

54 секунди ago

Так просив Брюс Вілліс: дружина тяжкохворого актора гульнула на повну котушку

Дружина Брюса Вілліса нещодавно відзначила 46-й день народження. Емма Хемінг поділилася милим відео, на якому зображені…

14 хв. ago

Потрібні не юристи, а трактористи: Кабмін готує масштабні зміни в освіті

Міносвіти розраховує збільшити кількість випускників дев’ятих класів, які обирають професійне спрямування, до 45%. Про це повідомив заступник міністра освіти…

30 хв. ago

Ні до 16 липня, ні після: кому не потрібно оновлювати дані до ТЦК

З 18 травня 2024 року набрав чинності новий закон про мобілізацію, який зобов’язує всіх військовозобов'язаних…

35 хв. ago

В Україні стрімко дешевшають літні ягоди: яка причина

Наприкінці червня 2024 року на українських ринках суттєво здешевшали сезонні ягоди. Ціни знизились через низку…

41 хв. ago

З чим носити штани палаццо влітку 2024: “ангел” Victoria’s Secret Ельза Госк поділилася порадою

Вишукані штани палаццо стали одним із ключових трендів літа 2024 року, але їх стильне поєднання з…

42 хв. ago