Як співачка з 8 млн слухачів на Spotify стала королевою ніжок на OnlyFans

Лілі Аллен, британська поп-зірка та авторка хітів, відверто поділилася іронією власної кар’єри: її ноги, виявляється, приносять більше прибутку, ніж її музика на Spotify. У своєму пості в мережі X, вона зазначила, що з майже 8 мільйонами слухачів на місяць на Spotify вона заробляє більше грошей завдяки своїм 1000 підписникам на OnlyFans, які купують фото її ніг, пише видання Billboard.

“Уявіть собі, ви зірка, маєте майже 8 мільйонів слухачів на місяць на Spotify, а більше грошей заробляєте на фотографіях ваших ніг,” – написала Лілі, розділивши свій саркастичний коментар на відповідь користувачеві, який, очевидно, не міг втриматися від скепсису, мовляв, “як так вийшло?”

Вартість підписки на сторінку Лілі на OnlyFans складає 10 доларів на місяць, тож за підрахунками, вона заробляє на цьому близько 10 тисяч доларів щомісяця. Це більше, ніж більшість музикантів отримують від роялті на Spotify: лише 66 тисяч артистів у світі досягли цього доходу у 2023 році. Іронія цієї ситуації підкреслює сучасну дійсність, де цифровий гламур у формі фото ніг здатен приносити більше, ніж музика, яка колись була єдиним доходом для артистів.

Статистика з kworb.net свідчить, що 17 жовтня стрими Лілі на Spotify сягнули 851 623 прослуховувань на день, що потенційно приносило їй 4077 доларів. Однак, оскільки ця сума ділиться між багатьма учасниками індустрії, кінцевий дохід зменшується. І тут приходить OnlyFans – платформа, де доходи Лілі йдуть напряму їй.

Ця захоплююча кар’єрна зміна почалася кілька місяців тому, коли Лілі випадково дізналася, що має високий рейтинг на WikiFeet, і її знайома порадила їй монетизувати свій “талант”. Відтоді вона вже заручилася підтримкою чоловіка, актора з серіалу “Дивні дива” Девіда Гарбура, який, за її словами, не тільки не проти, а й підтримує її в цьому.

Таким чином, епоха “цифрового гламуру” відкриває двері для нових джерел доходу. Музика, звісно, залишається важливою, але, як показує Лілі Аллен, іноді для цього достатньо просто знати, як правильно подати… “свої ніжки”.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Острів вічної весни: названо місце у Європі, де буде тепло навіть у листопаді

Коли осінь повільно, але впевнено "з'їдає "останні теплі дні, настає момент, коли хочеться втекти в…

2 години ago

“Я б ще по хребту давав”: військовий жорстко висловився про “бусифікацію”

Український військовий жорстко висловився щодо людей, які вчасно не оновили дані. За його словами, держава витрачає…

3 години ago

Частину зарплати доведеться віддати: у Кабміні розповіли, скільки і куди підуть гроші

Українці будуть змушені відраховувати гроші до бюджету України у разі ухвалення нового законопроекту. Про це йдеться у…

3 години ago

Принц Вільям і Кейт Міддлтон готуються до смерті Чарльза III на тлі його боротьби з раком

Принцеса Кетрін повернулася з новими силами до своїх королівських обов’язків і чудово справляється з батьківськими завданнями, коли…

3 години ago

Забудьте про ТЦК до кінця року: кому з чоловіків не треба йти у військкомат

Деякі військовозобов'язані можуть не оновлювати свої дані до ТЦК до кінця року. Про це заявив представник Генштабу…

3 години ago

Чому науковці вважають недоцільним переведення годинників: біологиня дала відповідь

З точки зору науковців, які займаються хронобіологією, наукою про біологічні ритми, вже досить багато років…

3 години ago