Олімпійській чемпіонці зі стрільби запропонували стати найманою вбивцею

У липні цього року південнокорейська стрілець із пістолета Кім Йєджі завоювала срібну медаль і загальне кохання на Олімпійських іграх. Багато хто з її інтернет-шанувальників тоді казав, що Кім нагадує їм зірку бойовиків, а деякі навіть закликали її стати такою. Так і сталося: дівчина здобула свою першу акторську роль. 32-річна спортсменка зіграє роль найманця у південнокорейському міні-серіалі під назвою “Crush”.

Кім Йєджі здобула срібло у стрільбі з пневматичного пістолета серед жінок з 10 метрів, а її неймовірно спокійна поведінка у поєднанні зі стрілецькими окулярами у металевій оправі та бейсболкою перетворили її на світову інтернет-сенсацію, пише The Guardian. Зокрема, Кім Е Джі захопила мільярдера Ілона Маска.

“Вона має зніматися у бойовику! Навіть акторська гра не потрібна”, – писав він у соцмережі Х.

Тепер вона зіграє вбивцю в короткометражному серіалі “Crush”, спін-оффі глобального кінопроекту “Asia”, повідомив у п’ятницю агентству AFP представник сеульської розважальної компанії Asia Lab. Кім зніматиметься разом з індійською акторкою та впливовою особою Анушкою Сен, йдеться в окремій заяві компанії, яка зазначила, що рада стати свідком “потенційної синергії, що виникне в результаті нової трансформації Кім Йеджі та Анушки Сен у вбивчий дует”.

“Так рада співпрацювати з [Кім], срібним призером Олімпійських ігор, найпопулярнішим корейським стрільцем у світі”, – написала Анушка Сен своїм 39 мільйонам підписникам.

Під час участі на Олімпіаді образ Кім порівнювали з такими героями бойовиків, як Джеймс Бонд та Джон Вік. Вся справа в її модному вуличному стилі (чорний спортивний костюм і бейсболка, іноді одягнена задом наперед), окулярах для стрілянини в стилі кіборга і невимушена, але впевнена поза (вона стріляла, тримаючи одну руку на стегні, трохи вище плюшевого слона, що висить у неї на поясі). Пізніше спортсменка розповіла, що іграшку перед Олімпіадою їй на вдачу подарувала дочка.

Крім того, у серпні Кім підписала контракт з південнокорейським агентством з пошуку талантів, яке мало допомогти їй в організації позакласної діяльності, і відтоді вона взяла участь у фотосесії для журналу Louis Vuitton.

Романчук Микола

Recent Posts

Молоко, м’ясо, хліб: виробники різко підняли ціни на найважливіші продукти

У серпні 2024 року спостерігалося значне зростання оптових цін виробників промислової продукції. Порівняно з аналогічним…

5 хв. ago

Новий штраф стане несподіванкою: українців попередили, скільки грошей готувати

Українське законодавство чітко регулює питання реєстрації місця проживання, і за порушення цих правил передбачені штрафи.…

7 хв. ago

В реєстр Оберіг хочуть автоматично вносити дані про стан здоров’я військовозобов’язаних

До Закону «Основи законодавства України про охорону здоров'я» внесуть зміни, якими знімуть гарантії медичної таємниці…

34 хв. ago

П’яний київський адвокат влаштував стрілянину в заміському комплексі відпочинку

Поліція Київської області встановлює обставини стрільби, що сталася ввечері 24 вересня 2024 року в одному…

36 хв. ago

Нардеп Сергій Льовочкін оформив опікунство над матір’ю

Народний депутат від «Платформи за життя і мир» (раніше заборонена в Україні «ОПЗЖ») Сергій Льовочкін оформив опікунство над матір’ю.…

40 хв. ago

Чоловік відсудив 13$ тисяч, щоб вилікувати тривожність і депресію у свого собаки

Власникові джек-рассел-тер'єра, якого звуть Сіріус, вдалося відсудити понад 13 тисяч доларів США після того, як його домашній…

1 годину ago