Гросу стала дипломатом в США? у МЗС розʼяснили ситуацію

Аліна Гросу не перебуває на жодних посадах у системі органів дипломатичної служби України. Про це повідомив речник МЗС Георгій Тихий в Facebook.

«Чесно, є чим зайнятися зараз в Нью-Йорку крім спростування нісенітниць. Але оскільки розлетілося всюди, то ось: з огляду на резонанс цієї інформації у ЗМІ, мусимо офіційно роз’яснити, що Аліна Гросу не перебуває на жодних штатних чи позаштатних посадах у системі органів дипломатичної служби України щодо виконання дипломатичних або консульських функцій», – йдеться у повідомленні.

Тихий додав, що їм «не відомо, звідки з’явилася інформація про те, що співачка Аліна Гросу «отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку».

Нагадаємо, Співачка Аліна Гросу, яка наразі проживає у США, стала офіційною представницею української культури в Нью-Йорку. Про це вона повідомила в instagram. Деякі користувачі соцмереж зраділи за артистку та активно пишуть про це у неї в коментарях. Однак частина користувачів були незадоволенні такою новиною та засудили Гросу у мережі.

До слова, Аліна Гросу потрапила у скандал через пісню «Белые розы» російського співака Юрія Шатунова. Артистка нібито заспівала цей трек у США на приватній вечірці з нагоди дня народження українця. Принаймні, саме так стверджує Telegram-канал Slay Music, який і поділився роликом із заходу. На відео Аліна Гросу в чорному комбінезоні стоїть на сцені та співає російською.

Також Гросу показала своїм фанатам помешкання, яке винаймає у Лос-Анджелесі.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Від Висоцького до Гоголя: в Одесі знесуть одразу 19 памʼятників

В Одесі демонтують одразу 19 памʼятників, що повʼязані з російською та радянською історією та культурою.…

11 хв. ago

Західні союзники сигналізують РФ, що не будуть посилювати Україну і готові говорити з Путіним

За інформацією Bloomberg, західні офіційні особи намагалися знизити очікування щодо плану припинення війни, який президент Володимир Зеленський представляє…

23 хв. ago

Удосконалиться порядок ведення військового обліку? У Раді з’явився законопроєкт

У Верховній Раді з'явився законопроєкт про внесення змін до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу».…

29 хв. ago

Десятки мільйонів до кінця року: уряд виділив шалені кошти на розсилку повісток

Кабінет міністрів України виділив 71 мільйон 820 тисяч гривень на централізований друк 900 тисяч повісток до кінця…

45 хв. ago

Американські експерти назвали кращі бюджетні авто: ТОП-10 моделей

Відоме американське видання Consumer Reports склало список з десяти найкращих бюджетних автомобілів. З ним можна ознайомитись…

48 хв. ago

Не виглядав випадковим: нові дані про заліт Як-130 з Білорусі до України

У вівторок, 24 вересня, у повітряний простір України з боку Білорусі залетіла нешвидкісна повітряна ціль — вона…

54 хв. ago