Відомий актор назвав Голлівуд фальшивкою і виїхав із Каліфорнії

35-річний американський актор Глен Ґлен, зірка фільму “Найкращий стрілець: Маверік”, вирішив змінити Тінселтаун у Каліфорнії та повернутися до свого рідного міста Остін у Техасі після більш ніж 10 років відсутності. На такий крок його підбив колега Метью МакКонахі, пише The Hollywood Reporter.

Як і багато інших зірок, які залишили Каліфорнію, зокрема Марк Волберг, Аманда Сейфрід, Джулія Робертс і Ніколь Кідман, актор зізнався, що вирішив забезпечити більшу приватність і бути ближче до своїх батьків.

Голлівудський красунчик, який зовсім нещодавно знявся в популярній романтичній комедії “Хто завгодно, окрім тебе” разом із Сідні Суїні, розповів, що після 15 років життя в Місті Янголів він нарешті досягнув тієї точки у своїй кар’єрі, коли він може “покинути Голлівуд”.

“Наче я заслужив можливість повернутися до своєї сім’ї”, — зізнався Ґлен.

За його словами, після продажу квартири на Голлівудських пагорбах він купив будинок лише за 30 хвилин їзди від своєї мами Сінді Пауелл і батька Ґлена Пауелла-старшого.

Детально розповідаючи про те, що спонукало його зібрати валізи і повернутися до рідного штату, Пауелл пригадав цікаву розмову з МакКонахі, який перевіз свою сім’ю з Малібу до Техасу ще 2014 року:

“Він такий: “Голлівуд — це Матриця, чувак. Підключаєшся, і все це фальшивий світ. Він такий: “Тоді я їду в Остін і відключаюся від мережі. Це все реально. Це мої друзі, це моя сім’я, мої дії там мають значення”. І він має рацію. Якщо ти тут, ти весь час живеш у Матриці, між цими світами немає поділу. А я, особливо коли мої батьки старіють, а мої племінниця і племінник ростуть, я хочу розділення цих світів”.

Тепер Ґлен вірить, що не житиме постійно на очах у папараці, проте зможе, як і раніше, їздити в прес-тури, які дуже любить, відвідувати нічні ток-шоу і роздавати автографи.

Але, мабуть, найголовніше для нього — бути якомога ближче до своїх рідних.

Пауелл також планує здобути ступінь у Техаському університеті.

Актор уперше переїхав до Каліфорнії після закінчення першого року навчання в коледжі та, пройшовши через багато труднощів, досягнув успіху в Голлівуді. Зараз він продовжує стратегічно підходити до своїх ролей, зазначаючи, що відмовився від перезавантаження “Ідентифікації Борна” і майбутнього відродження “Парку Юрського періоду” студії Universal.

“Юрський період” — один із моїх улюблених фільмів. Це одна з речей, якими я хотів займатися все своє життя. Я не буду зніматися в цьому фільмі, тому що я прочитав сценарій і відразу подумав: моя присутність у цьому фільмі йому не допоможе. І сценарій чудовий. Фільм буде до біса вбивчим”, — зазначив він.

Ольга Степанова

Recent Posts

Чоловіка вигнали з ресторану через його обличчя: який він має вигляд (фото)

У Лондоні чоловік звернувся до поліції після того, як його вигнали з ресторану за те,…

10 хв. ago

В Україні затвердили перелік хвороб та станів, за яких призначатиметься медичний канабіс

У Міністерстві охорони здоров'я України затвердили перелік хвороб та станів, за яких призначатиметься медичний канабіс. Ліки…

13 хв. ago

Google заплатила 2,7 млрд дол. за повернення програміста, який звільнився: чому він особливий

Компанія Google заплатила $2,7 млрд, щоб до них повернувся працювати "геній штучного інтелекту" - 48-річний інженер-програміст Ноам Шазір, який звільнився…

16 хв. ago

Багато хто залишиться без батьківських квартир: нардеп пояснив причину

Низькі пенсії та зростання цін на продукти, послуги та ліки змушують пенсіонерів насамперед витрачати свої…

20 хв. ago

Марк Цукерберг похизувався окулярами Orion від Meta, які говорять голосом легендарної актриси

Марк Цукерберг представив свою нову розробку розумних окулярів для живого перекладу. Окуляри Orion від Meta відображатимуть голограми та…

24 хв. ago

Повістки Укрпоштою: які непорозуміння можуть виникнути з ТЦК

Військовозобов'язаним почали надсилати повістки автоматично поштою. Але що робити, якщо повістка загубиться через несправність поштової…

29 хв. ago