Відомий український актор розкрив суму своїх прибутків під час війни

Зірка та відомий актор, який брав участь у фільмі “Скажене весілля” Арам Арзуманян розповів, скільки він насправді заробляє грошей під час війни. Чоловік, який родом із Мелітополя, розповів, на що він наразі витрачає найбільше грошей.

Про це артист розповів в інтерв’ю ведучому Славі Дьоміну.

Знаменитість поділився, що основну частину грошей він має завдяки своїй акторській карʼєрі, а також блогу, який також почав вести. Однак чоловік каже, що такий дохід досить нестабільний і може коливатися щомісяця.

“Мій дохід у середньому від 60 тисяч до 100 тисяч гривень. Мені здається, я навіть більше витрачаю, ніж заробляю”, — розповів чоловік.

А от витрачає Арам Арзуманян найбільше всього грошей саме на побутові речі. Разом з тим актор допомагає батькам, які виїхали з Мелітополя, адже вони все своє нажите залишили в окупованому місті. Не забуває артист постійно і донатити на потреби наших захисників.

“Ми витрачаємо в основному на побутові речі. Багато коштів йде на бензин. Я ще доначу, у мене є друзі, яким я постійно допомагаю. Просто домашні якісь там справи. У мене батьки живуть поряд зі мною, я їм допомагаю”, — поділився артист.

Хто з українських акторів став блогером

Ми раніше вже згадували, що багато відомих акторів активно управляють своїми сторінками у соціальних мережах. Тут вони публікують різноманітний контент: від фотографій з їхнього повсякденного життя до гумористичних відеороликів та відображень подій в Україні.

Наприклад, до блогерів подалась зірка Олена Світлицька. Вона вже давно вже займається розвитком особистого бренду. Однак також до цієї справи долучились і ще кілька акторів:

  • Тарас Цимбалюк;
  • Інна Приходько;
  • Ірина Кудашова;
  • Анастасія Цимбалару;
  • Наталія Денисенко.

Однак важливо розуміти, що додатковим видом діяльності ці люди почали займатися через брак коштів, адже насправді актори не отримують мільйони гонорарів кожен день. Світлицька розповіла, що до повномасштабної війни гонорар за знімальний день для “непоганої лінійної ролі” становив 10 тисяч гривень, але після 24 лютого 2022 року ці цифри знизилися вдвічі.

Сьогодні, наприклад, деякі актори можуть отримати навіть 1,5 тисячі грн за весь знімальний робочий день. Натомість блогери, які постійно намагаються вигадати новий контент, отримують від 15 тисяч гривень до 1-2 тисяч доларів за кілька годин знімання. А от зірки соціальних мереж з мільйонною аудиторією можуть отримувати ще більше.

Ольга Степанова

Recent Posts

У Міноборони повідомили, скільки українців оновили свої дані через Резерв+

В Україні добігає кінця термін, коли українцям потрібно оновити свої військово-облікові дані у ТЦК, або через застосунок…

44 хв. ago

Ніколи не робіть це 07.07, бо трапиться біда

У неділю, маємо дзеркальну дату — 07.07.2024. Це означає, що нас чекає особливий день, сприятливий…

47 хв. ago

Білий – тренд сезону: модний костюм на літо від Кайлі Дженнер

Популярна американська модель та блогерка Кайлі Дженнер полюбляє носити екстравагантні та нестандартні вбрання. Так, вона…

1 годину ago

Що включити в раціон жінкам за 50: поради дієтолога

Те, що людина регулярно їсть і п'є, має величезний вплив на здоров'я. Якщо вам за 50…

1 годину ago

Робота в Польщі дає право українцям на отримання польської пенсії: яким буде її розмір

Робота в Польщі дає українцям, нарівні з поляками, право на отримання польської пенсії. Щоб мати…

1 годину ago

До яких особистих даних військовозобов’язаних громадян може отримати доступ ТЦК

Президент України Володимир Зеленський підписав зміни до закону про реєстр призовників, військовозобов'язаних і резервістів "Оберіг".…

2 години ago