Зірка “Володаря перснів” у футболці з тризубом відвідав кінофестиваль у Чернівцях

Американський актор, який найбільш відомий своєю роллю Араґорна в кінотрилогії “Володар перснів”, і тричі номінант на кінопремію Оскар Вігго Мортенсен приїхав в Україну. Він став почесним гостем фестивалю “Миколайчук OPEN” у Чернівцях. Про це пише “TrueUA” у неділю, 16 червня.

Відомо, що Мортенсен прибув на захід за власною ініціативою в межах туру Європою з показом нового фільму “Мертві не завдають болю”.

На фестивалі в Чернівцях відбувся показ стрічки, у якій голлівудський актор зіграв не лише головну роль, а й став її режисером, сценаристом та композитором. У фільмі розповідається про долю жінок, які чекають на своїх чоловіків, братів, синів із війни.

Мортенсен заявив, що планує повернутися в Україну вже найближчим часом. Актор зазначив, що українці є “незалежною нацією, і такою має залишатися”.

“Це велика честь бути тут і ділитися нашою історією з усіма вами… Я дуже пишаюся тим, що зараз в Україні. Це — незалежна нація, вона має такою залишатися. Попри деяких людей, які сумніваються, або мають деякі політичні розрахунки, як у країні, де я народився, так і в інших країнах — я хочу вас запевнити: абсолютна більшість людей стоїть за вас. Слава Україні!”, — сказав зірка Голлівуду.

Ольга Степанова

Recent Posts

Без нього за кермо не пустять: водіям потрібно отримати спеціальний код

З метою підвищення безпеки дорожнього руху та гармонізації українського законодавства з європейськими стандартами, в Україні…

6 хв. ago

Дженніфер Лопес показала Бену Аффлеку, що він втратив (фото)

55-річна американська акторка і співачка Дженніфер Лопес, яка 20 серпня подала на розлучення з Беном Аффлеком через…

10 хв. ago

Зеленський натякнув про дозвіл США на удари по території РФ

Президент України Володимир Зеленський зробив важливу заяву щодо можливого використання далекобійної зброї проти Росії. Він повідомив, що Україна веде…

17 хв. ago

Генсек ООН стурбований ліквідацією лідера «Хезболли» Насралли

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш висловив глибоку стурбованість через ескалацію конфлікту між Ізраїлем та ліванським…

23 хв. ago

Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання.…

33 хв. ago

Пенсію можна збільшити: у ПФУ розповіли, як забезпечити собі спокійнішу старість

Для українців відкрито заробляння стажу не лише на офіційній роботі. Позаторік було ухвалено рішення, що…

37 хв. ago