Ющенко заспівав разом з Дантесом та коміками заради дронів і авто на ЗСУ – відео

Співак Володимир Дантес разом із гумористами Антоном Тимошенком, Василем Байдаком, Олегом Свищем та Славою Кедром оголосили новий незвичний збір для військових. Для цього вони записали кавер на пісню Елтона Джона і гурту Blue Sorry Seems to Be the Hardest Word та зняли на нього кліп. У ньому взяв участь третій президент України Віктор Ющенко.

Дантес та коміки назвали свій гурт, який випускає вже не першу пісню-збір, Badstreetboys. Ролик вийшов на їхньому каналі у YouTube.

У ролику 70-річний Віктор Ющенко грає на фортепіано, змагається на руках з хлопцями та грає з ними у шахи. Пісню вони назвали “Це так” – саме такі слова промовляє між рядками експрезидент. 

“Badstreet boys і Віктор Андрійович Ющенко (ми самі в шоці) починають липневий збір на 7 мільйонів. Всі донати перетворяться в різні дрони для 3 ОШБ і ГУР та бус для ССО. Серед тих, хто задонатить від 100 грн ми розіграємо мед від Віктора Андрійовича. Той мед солодший за цей трек, хоча здається, це неможливо. І головне — дослухайте до кінця, останній рядок пророчий”, – йдеться в описі до відео.

Крім того, кліп за участі батька прокоментувала Віталіна Ющенко. Вона назвала роботу крутою та побажала якнайшвидше зібрати гроші на допомогу.

“Тату, Bravo! Хлопці Bravo! Як же круто, здається, об’єдналися різні люди, різні покоління, а який шалений результат! Це Так! Це так сильно! Дай Боже, щоб спільним зусиллям ми досягли поставленої цілі, а наша ціль — це Перемога!”, – написала вона в Instagram.

Ольга Степанова

Recent Posts

У Польщі відбувається хвиля масових звільнень – ЗМІ

Кількість звільнених працівників у Польщі продовжує зростати. Про це пише газета Dziennik Gazeta Prawna. Експерти говорять про…

5 хв. ago

Бог шлюбу: Японець має 4 дружин, 2 коханок і 10 дітей

36-річний Рюта Ватанабе з північної префектури Хоккайдо, Японія, вирішив побудувати сімейне життя, яке кидає виклик…

36 хв. ago

Lufthansa отримала рекордний штраф за дискримінацію єврейських пасажирів

Авіакомпанія Lufthansa опинилася в епіцентрі скандалу після звинувачень у дискримінації, коли групі єврейських пасажирів відмовили…

42 хв. ago

Осінні канікули скасовано: деякі школярі залишаються без відпочинку

Українська система освіти опинилася під серйозним тиском через війну та енергетичну кризу, що змусило деякі…

46 хв. ago

Українці масово скуповують авто зі США: у тренді Tesla та Ford

Український ринок вживаних авто переживає справжній бум — у 2024 році американські машини стали особливо…

54 хв. ago

Російське судно «Григорій Ловцов» перекинулося біля берегів Сахаліну

У російській Сахалінській області чергова катастрофа на воді — вантажне судно «Григорій Ловцов», яке транспортувало…

59 хв. ago