Ющенко заспівав разом з Дантесом та коміками заради дронів і авто на ЗСУ – відео

Співак Володимир Дантес разом із гумористами Антоном Тимошенком, Василем Байдаком, Олегом Свищем та Славою Кедром оголосили новий незвичний збір для військових. Для цього вони записали кавер на пісню Елтона Джона і гурту Blue Sorry Seems to Be the Hardest Word та зняли на нього кліп. У ньому взяв участь третій президент України Віктор Ющенко.

Дантес та коміки назвали свій гурт, який випускає вже не першу пісню-збір, Badstreetboys. Ролик вийшов на їхньому каналі у YouTube.

У ролику 70-річний Віктор Ющенко грає на фортепіано, змагається на руках з хлопцями та грає з ними у шахи. Пісню вони назвали “Це так” – саме такі слова промовляє між рядками експрезидент. 

“Badstreet boys і Віктор Андрійович Ющенко (ми самі в шоці) починають липневий збір на 7 мільйонів. Всі донати перетворяться в різні дрони для 3 ОШБ і ГУР та бус для ССО. Серед тих, хто задонатить від 100 грн ми розіграємо мед від Віктора Андрійовича. Той мед солодший за цей трек, хоча здається, це неможливо. І головне — дослухайте до кінця, останній рядок пророчий”, – йдеться в описі до відео.

Крім того, кліп за участі батька прокоментувала Віталіна Ющенко. Вона назвала роботу крутою та побажала якнайшвидше зібрати гроші на допомогу.

“Тату, Bravo! Хлопці Bravo! Як же круто, здається, об’єдналися різні люди, різні покоління, а який шалений результат! Це Так! Це так сильно! Дай Боже, щоб спільним зусиллям ми досягли поставленої цілі, а наша ціль — це Перемога!”, – написала вона в Instagram.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

41 секунда ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

8 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

13 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

19 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

30 хв. ago

“Ви на приколі?”: Тищенко бурхливо відреагував на нове рішення суду (відео)

Нардепу Миколі Тищенку продовжили запобіжний захід ще на два місяці у вигляді цілодобового домашнього арешту. Це рішення…

31 хв. ago