Бріжит Макрон знялася у серіалі “Емілі в Парижі”: кого зіграла дружина президента Франції

Перша леді Франції Бріжит Макрон зіграла роль у відомому серіалі від Netflix “Емілі в Парижі”. Дружина президента з’явиться у нових епізодах четвертого сезону картини. Творці стрічки обіцяють, що знаменитість здивує глядачів.

Як повідомляє The Guardian, 71-річна Макрон зіграє у серіалі саму себе. Вона постане перед глядачами в одній з серій. Ба більше, дружина французького лідера з’явиться на екранах у власному одязі, “без жодних особливих побажань” від серіалу, який відомий стильними образами.

Бріжит Макрон / REUTERS

Сценарист Даррен Стар вважає, що у Макрон “є талант” і вона здивує шанувальників акторською грою. Лілі Колінз, яка грає у серіалі Емілі, розповіла, що поява Бріжит в епізодичній ролі готувалося майже два роки.

“Ідея прийшла до нас, коли ми з Дарреном Стар зустрілися з нею в Єлисейському палаці в грудні 2022 року. Вона – велика шанувальниця шоу і з великим гумором сприйняла згадку про неї в першому сезоні. Зйомки з нею були для мене честю і справжньою радістю”, – поділилася акторка.

Лілі Колінз та Ешлі Парк в серіалі “Емілі в Парижі” / Скріншот Instagram

До слова, це вже вдруге, коли Макрон бере участь у кінозйомках та грає саму себе. У 2018 році вона знялася у серіалі “Вісті”.

Що відомо про серіал “Емілі в Парижі”

“Емілі в Парижі” — це популярний американський комедійно-драматичний телесеріал, який вийшов на платформі Netflix у 2020 році. Картина Стара, відомого також за серіалами “Секс і місто” та “Мелроуз Плейс”, швидко здобула популярність у всьому світі. 

Сюжет серіалу “Емілі в Парижі” розгортається навколо молодої американки Емілі Купер, яка переїжджає до Парижа, щоб працювати в престижній французькій маркетинговій компанії Savoir. Її завдання — внести “американську перспективу” в роботу компанії. Однак одразу після прибуття вона постає перед труднощами, пов’язаними з мовним бар’єром, культурними розбіжностями та скептицизмом французьких колег, які не завжди вітають її ідеї. 

Дмитрук Андрій

Recent Posts

Може статися землетрус великої потужності: сейсмолог назвав найнебезпечніший регіон України

Потужний землетрус, який стався на днях у зоні Вранча на території Румунії, відчули і в Україні. Мешканці…

4 хв. ago

«Адвокати мають усе порєшать». У справі Резніченка «сплив» куратор «Великого будівництва» Голик

Опосередковано у справі з «розпилу» грошей на дороги Дніпропетровщини проскочили згадки про тіньового куратора проєкту «Велике будівництво» і…

9 хв. ago

Мобілізація чоловіків до 25 років: в Україні готують наказ про заборону

Український парламент має намір зупинити мобілізацію чоловіків 18-25 років шляхом ухвалення окремого наказу, щоб не…

29 хв. ago

У Дніпрі під Києвом виловили хижу рибу-мутанта із зеленим м’ясом (відео)

У водах Дніпра неподалік Києва чоловікові вдалося виловити щуку середніх розмірів, яка виділялася незвичайним "забарвленням".…

38 хв. ago

Чи може чоловік з тимчасовою відстрочкою виїжджати за кордон

Під час воєнного стану військовозобов'язані чоловіки віком від 18 до 60 років не можуть перетинати державний…

46 хв. ago

В Україні можуть різко підвищити премії для деяких суддів

Кабінет Міністрів України у проєкті державного бюджету на 2025 рік пропонує ввести нову систему преміювання…

54 хв. ago