Хто найнижчі актори в Голлівуді: Том Круз не потрапив до списку (фото)

Усі думають про Тома Круза як про одного з найнижчих акторів Голлівуду, але це неправда. При зрості 172,72 см він не є одним із найнижчих голлівудських знаменитостей, повідомляє Daily Mail.

Можливо, актор здавався невисоким порівняно з його другою дружиною Ніколь Кідман, яка має зріст понад 180 см, і третьою дружиною Кеті Голмс, зростом 175,26 см.

Том Круз і Ніколь Кідман, 1997 рікФото: Getty Images

Є багато інших акторів-чоловіків, зріст яких набагато нижчий, ніж у Тома Круза. Експерти кажуть, що поки їхні тіла пропорційні (наприклад, ноги не надто довгі, а руки не надто короткі), насправді не має значення, наскільки високим є чоловік у фільмі, тому що в кадрі око не може визначити зріст акторів.

Денні Девіто

Денні Девіто й Арнольд ШварценеггерФото: Getty Images

Він відомий своїм невисоким зростом, усього 147,32 см. Однак це не вплинуло на його кар’єру. Актора вважають талановитим і кумедним хлопцем. Комедійна роль тирана-диспетчера таксі Луї Де Пальми в телесеріалі “Таксі” принесла йому премії “Золотий глобус” і “Еммі”.

Маленький зріст зробив його чарівним невдахою в парі з його найкращим другом Майклом Дугласом у популярному ромкомі “Роман із каменем”.

У фільмі “Близнюки” 1988 року він мав кумедний вигляд у кадрі з Арнольдом Шварценеггером, зріст якого становить 187,96 см.

Коли під час інтерв’ю Денні сказали, що він “короткий король”, він добродушно відповів: “Мені це подобається! Я не чув цього терміна, але він мене радує. Це піднімає мене. Дякую”.

Майкл Джей Фокс

Трейсі Поллан і Майкл Джей ФоксФото: Getty Images

Майкл Джей Фокс, зріст 162,56 см, прославився як енергійний маленький хлопець Алекс П. Кітон у серіалі “Сімейні узи” 1980-х років. Потім у нього була дуже велика кар’єра в кіно завдяки ролі Марті МакФлая у фільмі “Назад у майбутнє”. Він ніколи здавався занадто маленьким на екрані, тому що його колеги-жінки завжди були мініатюрними.

Джо Пеші

Аль Пачіно та Джо ПешіФото: Getty Images

Він грав дуже сильних крутих хлопців на великому екрані, хоча його зріст 162,56 см. Джо засвітився у фільмах “Славні хлопці” 1990-х, “Казино” 1995-го й “Ірландець” 2019-го. Багато робіт Пеші критики називали “переконливим”. Він також показав себе “лютим бандитом” у фільмі 1990-х років “Сам удома”, де головну роль виконав Маколей Калкін. У свої 81 рік уродженець Нью-Джерсі все ще працює — востаннє він знімався у фільмі “День бою” зі Стівом Бушемі.

Сет Грін

Сет Грін і Міла КунісФото: Getty Images

Зріст Сета Гріна 162,56 см ніколи не мав великого значення в Голлівуді, тому що він завжди грав кумедного приятеля. Насправді його невеликий зріст, здавалося, допомагав йому. Його дебютом у кіно стала роль у комедійно-драматичному фільмі “Готель “Нью-Гемпшир”, а потім він грав другорядні ролі в комедійних фільмах упродовж 1980-х років, включно з “Днями радіо” та “Великим бізнесом”. Він був підступним злодієм у фільмі “Пограбування по-італійськи” поруч із високою Шарліз Терон. Також він чудово вписався в “Баффі — винищувачку вампірів”.

Деніел Редкліфф

Деніел РедкліффФото: Getty Images

Деніел Редкліфф — англійський актор, якого при зрості 165,1 см не бентежила роль Короля Коротуна. Під час інтерв’ю Playboy його запитав, чи стримує його зріст, він відповів: “Я так не думаю. У Дастіна Гоффмана й Тома Круза дуже різні кар’єри, і вони обидва приблизно одного зросту зі мною. Я б хотів знятися у фільмі про американський футбол, але це навряд чи станеться”.

У 2022 році він знявся в ролі злого мільярдера разом із Сандрою Баллок і Ченнінгом Татумом у “Загубленому місті”. Нещодавно Деніел зіграв у серіалі під назвою “Чудотворці”.

Кевін Гарт

Кевін Гарт і Наомі КемпбеллФото: Getty Images

Кевін Гарт нещодавно на шоу з Андерсоном Купером розкрив свій зріст — 165,1 см. “Я зростом 5 футів 5 дюймів, як у туфлях, так і в кросівках. У черевиках він теж не змінюється”, — пожартував Кевін.

Комік сказав, що він не проти пожартувати про свій зріст, оскільки його не бентежать речі, про які інші люди просто не хочуть говорити. Гарт виграв кілька конкурсів стендап-комедій. Його перший прорив стався, коли Джадд Апатоу запросив його на роль у серіалі “Неоголошений”. Він також працював над популярною франшизою фільму “Джуманджі” та знявся в таких фільмах як “Дуже страшне кіно 3”, “Дуже страшне кіно 4” та “Шалений патруль”.

Кевін Коннолі

Кевін КоннолліФото: Getty Images

Кевін Конноллі має зріст 165,1 см. Він найбільш відомий за роллю Еріка Мерфі в серіалі HBO “Красені”.

У 1990 році він отримав свою першу роль у кіно. Актор зіграв Чікі в “Роккі V”, а потім з’явився в ситкомі “Великий Скотт!”. Також Кевін знявся у фільмі “Слива Дона” разом із Тобі Магвайром і Леонардо Ді Капріо. Знаменитий актор у романтичній комедії “Обіцяти — не значить одружуватися” здавався доволі високим у сценах із Дрю Беррімор і Скарлетт Йоганссон.

Конноллі також є режисером, який зняв безліч телесеріалів, а також фільми “Райський садівник”, “Дорога Елеонора” та “Готті”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Росія виключить “Талібан” зі списку терористів

У МЗС РФ повідомили про завершення правової роботи над виключенням "Талібану" зі списку терористів. Про…

7 хв. ago

Економічне бронювання в Україні: коли запрацює та яких змін очікувати

В Україні запроводять модель економічного бронювання. Наразі розглядають три моделі, рішення про це вже ухвалено - повідомив нардеп…

15 хв. ago

Щоб не було лиха: обов’язково робіть це перед кожною поїздкою на авто восени

Осінь є особливими проблемами для водіїв, оскільки нижчі температури, слизькі дороги і скорочений світловий день…

26 хв. ago

Шахрай-залицяльник виманив у українки 140 тисяч гривень: як йому це вдалося

Для жительки Рівненської області знайомство з чоловіком у соцмережі закінчилось втратою чималої суми грошей. Вона…

35 хв. ago

Експерти обрали головний колір 2025 року: ідеї, що надихають, для всіх сезонів

Агентство WGSN та його дочірня компанія Coloro представили основний колір 2025 року – темно-синій відтінок Future Dusk,…

43 хв. ago

Готуються до ядерного удару? В Росії пройшли дивні навчання

В Росії 4 жовтні відзначають день цивільної оборони, тому в багатьох містах пройшли навчання, але…

50 хв. ago