Анджеліна Джолі радісно поспілкувалася з російським актором Борисовим, який не гидує пропагандистськими фільмами

Відома голлівудська акторка Анджеліна Джолі, яка відкрито підтримує Україну у війні з окупантами, зустрілася з російським актором Юрієм Борисовим. Росіянин, який раніше не цурався братися за суперечливі ролі у пропагандистському кіно, прибув до Канади, щоб презентувати комедійну драму американського режисера Шона Бейкера під назвою “Анора”.

У фільмі актор зіграв персонажа “Ігоря”. Джолі, яка представляла на міжнародному кінофестивалі у Торонто (TIIF) новий фільм “Марія”, “застали” поруч з громадянином РФ. Згідно з фото, опублікованому в соцмережах, співрозмовники спілкувалися про щось та усміхалися один одному.

Окрім Борисова, у зйомках кінокартини “Анора” взяли участь ще декілька росіян – 22-річний Марк Ейдельштейн, 40-річна Дарина Єкамасова, а також 60-річний Олексій Серебряков. Сюжет розгортається у Берліні та розповідає про життя 25-річної стриптизерки і секс-працівниці узбецького походження, повне ім’я якої Анора (грає Майкі Медісон).

Головна героїня сама називає себе Ені. У клубі, де працює дівчина, вона випадково зустрічає мажора-росіянина Івана Захарова. Між ними завязується розмова, оскільки, дякуючи її бабусі з СРСР, Анора знає російську мову.

Нагадаємо, у 2020 році Юрій Борисов зіграв головну роль у біографічному фільмі “Калашников”. Тоді артист зізнався – не звертає уваги на те, чи фільм, в якому він зіграє, буде пропагандистським. Артисту важливіше, щоб його персонаж був цікавий.

Коломієць Надія

Recent Posts

Тане на очах: Валерій Залужний дуже схуд і показав, який вигляд має зараз (фото)

В минулому головнокомандувач ЗСУ, а нині посол України у Великій Британії Валерій Залужний не перестає…

10 хв. ago

Найкорисніший овоч у світі: цей недорогий продукт містить найцінніші речовини для організму

Центр контролю та профілактики захворювань (CDC) Департаменту охорони здоров’я та соціального забезпечення США визначив найкорисніший…

11 хв. ago

Нардеп Дмитрук розповів, як тікав з України “з портфельчиком”, бо боявся, що його ліквідують

Оголошений в розшук нардеп-втікач Артем Дмитрук розповів на каналі одеського юриста Тараса Никифорчука, як йому…

12 хв. ago

Сонячна енергія “під землею”: енергетики зробили найбільше відкриття в історії

Національна лабораторія Айдахо та Національна лабораторія відновлюваної енергії (США) мають намір запустити в штаті Айдахо…

14 хв. ago

Перший “мінус” в Україні може бути вже цього тижня, – синоптикиня Діденко

Найближчими днями в Україні збережеться тепла погода, однак у горах температура вже знижуватиметься до "нуля" та…

15 хв. ago

Кабмін пропонує почати розпродаж державних університетів та їх майна

Кабінет Міністрів пропонує можливість приватизації державних університетів і їхнього майна. Ці зміни закладені в законопроєкті…

16 хв. ago