Алла Пугачова іронічно відповіла на чутки про повернення до Росії

Російська співачка Алла Пугачова відреагувала на неправдиві повідомлення пропагандистських ЗМІ про її нібито повернення до Росії та запланований концерт. У своєму Instagram вона опублікувала іронічне відео, в якому використала абсурдні заяви блогера про її сім’ю та бажання повернутися на батьківщину. Відповідний пост зʼявився на її сторінці в Instagram.

У відео, використаному Пугачовою, блогер, спираючись на прокремлівські джерела, поширює неправдиву інформацію про сім’ю співачки та Максима Галкіна. Він стверджує, що гуморист прагне позбутися статусу «іноагента», а Пугачова нібито планує повернутися до Росії з дітьми, оскільки ті втомилися від постійних переїздів.

У кінці можна побачити вставку з іншого відео – одного з випусків радянського шоу «В гостях у казки», де ведуча Валентина Леонтьєва  анонсувала нову фантастичну історію.

Примадонна дала зрозуміти, що про повернення до Росії не може бути й мови. Її підписники оцінили тонку іронію та похвалили за гідну відповідь пропагандистам.

Шанувальники Алли Пугачової оцінили її витончену іронію та висловили захоплення її тонкою, але переконливою відповіддю на пропагандистські вигадки.

Галкін та Пугачова одружилися 23 грудня 2011 року. У пари двоє дітей: двійнята Гаррі та Ліза, яких 18 вересня 2013 року народила сурогатна мати. У Пугачової також є 52-річна донька, російська співачка Крістіна Орбакайте. Після вторгнення РФ співачка із сім’єю закрила у країні-агресорці бізнес, припинила концертну діяльність та переїхала до Ізраїлю.

Максим Галкін відкрито підтримав Україну, через що міністерство юстиції РФ внесло його до списку фізичних осіб, які виконують функцію «іноземного агента». Стверджується, що пародист нібито веде політичну діяльність та отримує допомогу від України. До слова, у Росії порушили кримінальну справу проти Максима Галкіна, його звинувачують у поширенні так званих фейків про армію РФ. 

Ольга Степанова

Recent Posts

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

3 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

16 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

31 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

31 хв. ago

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

43 хв. ago

На Троєщині стали трамваї: що сталося?

У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…

55 хв. ago