Forbes назвав найбагатшу співачку у світі: у неї більше грошей, ніж у Ріанни

34-річна Тейлор Свіфт стала найбагатшою співачкою у світі за данними Forbes. Її чистий капітал становить понад 1,6 мільярдів доларів, що на 200 мільйонів більше за статки поп-артистки Ріанни.

Саме світовий тур Eras і продаж музичних альбомів дав Тейлор Свіфт у жовтні 2023 року можливість увійти до списку найбагатших людей. Як зазначає Forbes на своєму сайті, зараз знаменитість посідає 2545 місце серед мільярдерів у всьому світі.

Ще на початку квітня її капітал становив 1,1 млрд доларів, а за 6 місяців зріс на пів мільйона. Зараз Тейлор Свіфт очолює рейтинг найбагатших жінок-музиканток, але все ще конкурує з репером Jay-Z, капітал якого оцінюють у 2,5 млрд доларів.

Відомо, що дебютувала поп-співачка у 2006 році, але найбільшу популярність отримала лише у 2023-му. Статок їй забезпечили останній шостий музичний тур Eras, визнання людиною 2023 року за версією журналу TIME та деякі обережні, але впевненні кроки у розвитку кар’єри.

Зокрема, Свіфт стала першою музиканткою, яка здобула свій статок переважно завдяки пісням і концертам. 125 млн доларів – у стільки оцінили нерухомість артистки, усе інше – кар’єра: гонорари з виступів і гастролей й музичний каталог.

Тейлор Свіфт заробила близько 130 млн доларів лише на прослуховуваннях пісень у Spotify. Зокрема, її треки є й на інших музичних сервісах – Apple Music, YouTube Music і Amazon Music – і разом сума складає близько 160 млн доларів.

Ранню успішність співачки отримала, ймовірно, завдяки допомоги батьків. Її родина була вищого середнього класу і це сильно впливало на розвиток майбутньої зірки. Батько Скотт Свіфт працював біржовим маклером, а мати Андреа Свіфт – менеджером з маркетингу в рекламному агентстві, що приносило чистий капітал у 10 млн доларів.

Романчук Микола

Recent Posts

Найбільш вразливі взимку: експерт пояснив, у яких містах буде важче вижити

Цієї зими Україна може зіткнутися з особливо складною ситуацією в таких великих містах, як Київ,…

6 хв. ago

Комуналка дешевша в неділю: українців порадували великими знижками – подробиці

З 1 жовтня по 31 грудня 2024 року Укрпошта проводить спеціальну «Акцію вихідного дня», яка…

14 хв. ago

Путін підписав закритий указ, яким відправив у відставку велику групу силовиків – ЗМІ

Російський диктатор Володимир Путін підписав закритий указ, який датується 3 жовтня. Цим документом він відправив у відставку…

24 хв. ago

В Україні розгорівся конфлікт між вагітною та представником ТЦК, відео: “Вони тут заодно всі абсолютно”

У центрі Сміли, що на Черкащині, відбувся конфлікт між вагітною жінкою та представником територіального центру…

33 хв. ago

“Жодна з бригад не укомплектована повністю”: Жорін розкритикував створення нових підрозділів

Екскомандир "Азову", заступник командира 3-ї ОШБр майор ЗСУ Максим Жорін розкритикував підхід військового командування до…

41 хв. ago

Відключення світла повертаються: непроглядна темрява вже на порозі

Повідомляється, що у Дніпрі відбудеться масштабне відключення електроенергії через планові ремонтні роботи на електромережах. З…

48 хв. ago