Знайшли непритомним у басейні: актора Зака Ефрона госпіталізували на Ібіці

Зак Ефрон, відомий голлівудський актор, зірка фільмів “Гарний, поганий, злий”, в якому він зіграв Теда Банді, і “Скубі-Ду” був знайдений непритомним у басейні на віллі в Іспанії. Його екстрено госпіталізували. Про це повідомляє TMZ.

З посиланням на джерела, журналісти повідомляють, що Зака знайшли в басейні двоє людей, які працюють на віллі, які витягли його з води.

Ефрон уже деякий час їздить Європою — фотографи сфотографували його на Ібіці, в Сен-Тропе, на Міконосі та в Парижі за останній місяць. Раніше цього тижня він також вийшов на сцену з відомим діджеєм Мартіном Гарріксом.

Журналісти зв’язалися з представниками актора і спробували з’ясувати, що з ним сталося. Ті запевнили, що з кінозіркою все гаразд. Але на запитання, чому Ефрона доправили до лікарні через незначний інцидент, його представник знову повторив, що це був просто запобіжний захід. Однак представник не сказав, чому Зак знепритомнів і ледь не потонув.

Зак Ефрон на прем’єрі фільму “Сімейна справа” Фото: Getty Images

Офіційно, інцидент з актором описують, як “незначний інцидент під час купання” на віллі на Ібіці в п’ятницю ввечері.

Повідомляється, що вранці 4 серпня його виписали з лікарні, і він почувається добре.

Зак Ефрон вирушив у відпустку після напруженого періоду зйомок. Він зіграв головні ролі в картинах “Залізний кіготь” з Джеремі Алленом Вайтом, а також з’явився в картині “Рікі Стенікі” разом з Джоном Сіною.

У нього на підході ще багато проєктів, включно з перезавантаженням “Троє чоловіків і немовля”, яке наразі перебуває на стадії підготовки до зйомок.

Ольга Степанова

Recent Posts

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

10 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

22 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

38 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

38 хв. ago

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

50 хв. ago

На Троєщині стали трамваї: що сталося?

У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…

1 годину ago