“Бріджертони”: що відомо про особисте життя головних героїв культового серіалу

У червні всі шанувальники культового серіалу “Бріджертони” від Netflix із захватом насолоджувалися неймовірною історією кохання Пенелопи Фезерінгтон та Коліна Бріджертона. Останній сезон став справжнім відкриттям та несподіванкою для глядачів. Головним героям навіть приписували роман у реальному житті, через їхні емоції та почуття, які відчувалися через екрани. 

Однак, зрозуміло, що акторів поєднує лише спільна робота над серіалом. Ба більше, чимало героїв, які у картині зіграли ролі затятих бабіїв, чи прихильниць чоловічої статі, насправді мають нетрадиційні орієнтації.

Варто вказати, що актори ретельно приховують своє особисте життя. Щоправда, про декого з них все ж стали відомі подробиці. Про стосунки головних героїв “Бріджертонів” та приховані завіси їхнього особистого життя – читайте далі.

Реге-Жан Пейдж (герцог Гастінгс)

Реге-Жан Пейдж став справжньою зіркою після своєї ролі в “Бріджертонах”. Народився в Зімбабве, а потім переїхав до Лондона. Він навчався в престижній Лондонській академії музичного та драматичного мистецтва.

Пейдж зберігає своє особисте життя досить приватним, але відомо, що він зустрічається з Емілі Браун, яка є письменницею та футболісткою. Вони були помічені разом на кількох заходах і щасливі у стосунках.

Реге-Жан Пейдж / Скріншот Instagram

Фібі Дайневор (Дафна Бріджертон)

Фібі Дайневор народилася в Манчестері, Англія, у відомій акторській родині. Її мати, Саллі Дайневор, відома за роллю в довготривалому британському серіалі “Вулиця коронації”.

Фібі розпочала свою акторську кар’єру в молодому віці. Вона мала короткострокові стосунки з Пітом Девідсоном, американським коміком та актором. Після розриву, вона зосередилася на своїй кар’єрі та особистому розвитку.

Фібі Дайневор / Скріншот Instagram

Джонатан Бейлі (Ентоні Бріджертон)

Джонатан Бейлі – талановитий актор, відомий своїми ролями на сцені та екрані. Він відкрито визнав свою гомосексуальність і є активним прихильником прав ЛГБТ-спільноти.

Джонатан вважає, що відкритість допомагає йому бути справжнім і автентичним як у житті, так і на сцені. Його особисте життя досить закрите, і він зосереджується на своїй роботі та творчих проєктах.

Джонатан Бейлі / кадр з фільму

Нікола Коглан (Пенелопа Фезерінгтон)

Нікола Коглан родом з Ірландії. Вона стала відомою завдяки ролям у серіалах “Дівчата з Деррі” та “Бріджертони”. Нікола активно використовує свої соціальні мережі для підтримки різних соціальних ініціатив, зокрема прав ЛГБТ-спільноти та бодіпозитиву.

Її особисте життя також залишається в тіні, і вона більше зосереджується на своїй кар’єрі та громадській діяльності.

Нікола Коглан / Скріншот Instagram

Люк Ньютон (Колін Бріджертон)

Люк Ньютон, який грає роль Коліна Бріджертона, народився і виріс у Брайтоні, Англія. Він почав свою акторську кар’єру в молодому віці, з’являючись у кількох британських телесеріалах. Люк у стосунках з Джейд Луїз Девіс, яка є зіркою реаліті-шоу.

Вони часто діляться спільними фотографіями в соціальних мережах, демонструючи свою любов та підтримку один одному.

Люк Ньютон / Скріншот Instagram
Ольга Степанова

Recent Posts

Листами, та не простими: у Житомирі влада змінює підхід до мобілізації, діють спільно з ТЦК

Повістки поштою, а саме рекомендованим листом за місцем реєстрації військовозобов’язаного. До таких заходів мобілізації планують вдатися у…

2 хв. ago

Удари по авіабазах України: західні експерти розповіли, які загрози підстерігають F-16

Нещодавні втрати винищувачів Су-27 українських ВПС на авіабазі в Миргороді викликали серйозне занепокоєння з приводу…

7 хв. ago

Чоловік розбагатів на 50 000 доларів завдяки номерному знаку авто незнайомця

Мешканець Меріленду, США, використав набір чисел, які він скопіював із номерного знака іншого автомобіля, щоб…

8 хв. ago

Виїзд за кордон чоловіків 60+ — чи треба йти до ТЦК

Мобілізація в Україні триває, але призов під час воєнного стану не стосується чоловіків після 60 років. У…

12 хв. ago

Залишимося без трубочок, ватяних паличок та іншого: у Мінекології анонсували зміни за стандартом ЄС

Україна планує заборонити ввезення, виробництво та розповсюдження пластикового посуду та інших предметів із пінополістиролу. Наразі…

13 хв. ago

Дефолту не буде. Гетманцев розповів, чому українцям не варто панікувати

Україна не має підстав говорити про оголошення дефолту. Водночас можливе технічне рішення рейтингових агентств, яке на…

16 хв. ago