Categories: Бізнес

Арешт головного офісу «Сінево» в Києві: ДБР прокоментувало скандал

Державне бюро розслідувань прокоментувало заяву мережі лабораторій «Сінево» щодо арешту головного офісу компанії.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

«Працівники ДБР ще з 2022 року здійснюють досудове розслідування за фактом вчинення службовцями одного з Міністерств, Фонду державного майна та державного підприємства Українського науково-дослідного інституту нафтопереробної промисловості МАСМА можливого незаконного відчуження цілісного-майнового комплексу державного підприємства», – зазначають правоохоронці.

Юридична адреса Державного підприємства Українського науково-дослідного інституту нафтопереробної промисловості МАСМА – це проспект Академіка Палладіна, 46, м. Київ. 

Нещодавно мережа медичних лабораторій «Сінево» заявляла про арешт, накладений на будівлю головного офісу і центральної лабораторії компанії, розташованої в Києві на проспекті Академіка Палладіна 46/2. 

В ДБР наголошують, що під час розслідування досліджувалась законність перереєстрації частини цілісного-майнового комплексу третім особам. У 2022 році слідчим суддею за клопотанням прокурора накладено арешт на ці приміщення.

«Підкреслимо, що жодних слідчих дій відносно вказаного медичного підприємства, які б перешкоджали здійсненню його діяльності не проводилось і після накладення арешту на держмайно у 2022 році жодних перешкод у наданні медичних послуг не виникало та не виникає й сьогодні», – зазначають правоохоронці.

За словами Державного бюро, вказаний арешт був неодноразово предметом судових оскаржень, які залишили ухвалу слідчого судді в силі.

Ольга Степанова

Recent Posts

100 гривень – це вже занадто: депутатка пояснила, чому людям не підвищать зарплати

Наразі в Україні підвищити мінімальну зарплату складно через економічні виклики. Навіть незначне збільшення потребує великих…

5 хв. ago

Як пройти ВЛК та отримати законне звільнення від служби: записки очевидця

Громадський діяч Владислав Бовсуновський ділиться особистим досвідом — як проходити ВЛК та отримати звільнення з…

7 хв. ago

Можливостей менше, вимог більше: Польща змінює правила для українців

У Польщі планують запровадити обмеження на кількість іноземних студентів у вищих навчальних закладах. Деякі університети…

9 хв. ago

Скільки коштують 100-доларові купюри зразка 2006 року: відповідь НБУ

Всі банкноти іноземної валюти, справжність яких підтверджена з використанням лічильників та детекторів, повинні прийматися банківськими установами до…

35 хв. ago

Трамп радився з Путіним, чи відправляти зброю Україні: деталі

Під час президентства Дональда Трампа у 2017 році він радився з російським диктатором Володимиром Путіним,…

40 хв. ago

Блогер Карма заявив про погрози зброєю з боку співробітника ТЦК (відео)

Блогер Ніколас Карма (справжнє ім'я Микола Бучак) заявив про збройний напад під час зйомок у…

42 хв. ago