Categories: Бізнес

Арешт головного офісу «Сінево» в Києві: ДБР прокоментувало скандал

Державне бюро розслідувань прокоментувало заяву мережі лабораторій «Сінево» щодо арешту головного офісу компанії.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

«Працівники ДБР ще з 2022 року здійснюють досудове розслідування за фактом вчинення службовцями одного з Міністерств, Фонду державного майна та державного підприємства Українського науково-дослідного інституту нафтопереробної промисловості МАСМА можливого незаконного відчуження цілісного-майнового комплексу державного підприємства», – зазначають правоохоронці.

Юридична адреса Державного підприємства Українського науково-дослідного інституту нафтопереробної промисловості МАСМА – це проспект Академіка Палладіна, 46, м. Київ. 

Нещодавно мережа медичних лабораторій «Сінево» заявляла про арешт, накладений на будівлю головного офісу і центральної лабораторії компанії, розташованої в Києві на проспекті Академіка Палладіна 46/2. 

В ДБР наголошують, що під час розслідування досліджувалась законність перереєстрації частини цілісного-майнового комплексу третім особам. У 2022 році слідчим суддею за клопотанням прокурора накладено арешт на ці приміщення.

«Підкреслимо, що жодних слідчих дій відносно вказаного медичного підприємства, які б перешкоджали здійсненню його діяльності не проводилось і після накладення арешту на держмайно у 2022 році жодних перешкод у наданні медичних послуг не виникало та не виникає й сьогодні», – зазначають правоохоронці.

За словами Державного бюро, вказаний арешт був неодноразово предметом судових оскаржень, які залишили ухвалу слідчого судді в силі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Ліміти на карткові перекази: ПриватБанк скасує обмеження для частини клієнтів

На деяких клієнтів ПриватБанку не буде поширюватись ліміт на перекази з картки на картку, встановлений…

6 хв. ago

“Вагітна онлайн”: модель OnlyFans вразила українців “історією кохання” (відео)

В українському сегменті Інтернету обговорюють історію, пов’язану з моделлю OnlyFans. Дівчина розповіла подробиці свого інтимного життя,…

13 хв. ago

Військовозобов’язаним готують нові штрафи: що зміниться найближчим часом

Юрист Роман Симутін прокоментував можливі штрафи для військовозобов'язаних, зазначивши, що хоча наразі ситуація не надто…

18 хв. ago

На Львівщині поліція розслідує загадкове вбивство подружжя у будинку

В одному з сіл у Шептицькому районі виявили мертвими подружжя. Зловмисник втік з місця події…

24 хв. ago

Повістки “Укрпоштою”: термін явки в ТЦК скоротили вдвічі

В Україні змінилися терміни явки резервістів та військовозобов'язаних до терцентрів комплектування та соцпідтримки (ТЦК) за…

34 хв. ago

Пенсія від Польщі та України на один рахунок: чи можна об’єднати стаж і отримати більше

Завдяки двосторонній угоді про соціальне забезпечення між Україною та Польщею, українські громадяни, які проживають у…

42 хв. ago