Categories: Бізнес

Подружжя Зінченко відкрило ресторан у Києві:

Футболіст національної збірної України та лондонського Арсеналу Олександр Зінченко та його дружина Влада Седан відкрили ресторан у Києві. Він знаходиться у центрі міста. Нещодавно Арсенал виставив Зінченка на продаж.

Заклад, який відкрили Олександр та Влада, називається Inch. Він розташований на вулиці Жилянській. Про це у своїй stories в Інстаграм розповіла Влада Седан.

“Наш ресторан у Києві. Здійснили давню мрію з Олександром. Чекаємо на всіх у гості”, – написала журналістка.

Заклад отримав футбольний інтер’єр. У ньому можна буде дивитися прямі трансляції матчів. Наприклад, матч Євро-2024 Україна – Бельгія. Щоправда, любителям пива у цьому закладі доведеться прибігти до суттєвих витрат. Найдешевший напій в об’ємі 330 грам коштує тут 125 гривень. Найдорожчий, шведський OMNIPOLLO – 750 гривень за такий самий об’єм.

Меню ресторану Зінченка. Фото: сторінка ресторану INCH в Instagram 

Чим ще займався Зінченко, окрім футболу

Нещодавно на сторінках книжкового магазину Bloomsbury з’явилася книга українського футболіста під назвою “Believe”. Автобіографія Зінченка коштує 19.80 фунтів (1013,19 гривень) у твердому форматі і 15.40 фунтів (788 гривень) – в електронному. Цікаво, що автобіографії футболісти зазвичай видають по завершенні кар’єри, або ж після гучного успіху (як Лука Модрич після фіналу чемпіонату світу-2018 та виграного Золотого М’яча). Зінченку наразі 27 років.

“Улюбленець уболівальників у Арсеналі, а раніше в Манчестер Сіті, Олександр Зінченко вже багато років запалює Прем’єр-лігу своєю безстрашною грою. Але його успіх не прийшов без труднощів. Почавши підліткову кар’єру в донецькому Шахтарі, він опинився в Росії після вторгнення на Донбас. Але після того, як він приєднався до Манчестер Сіті у 2016 році, він продовжував переживати хвилюючі вершини кар’єри, здобувши чотири чемпіонські титули за шість років, перш ніж перейти до Арсеналу, де він грав невід’ємну роль у їхній боротьбі за відзнаки”, – йдеться в описі книги. 

Крім того, у 2016 році Зінченко, який тоді грав в росії за Уфу, зняв кліп в рамках російського шоу Культ Тура. У ньому футболіст спробував себе в якості репера. У кліпі згадуються імена ведучих шоу (Юрій Дудь, Євген Савін та Сергій Шнуров), а також декілька російських футболістів.

На своїй сторінці в Instagram Зінченко зазначив, що є власником кіберспортивної команди Passion. Також футболіст став амбасадором платформи United 24. Крім того, Зінченко має акаунт на сайті Cameo.com, де відомі люди приймають замовлення на відеозвернення. Замовити привітання із Днем народження можна за 5800 грн.

Ольга Степанова

Recent Posts

Телеведуча оголосила про власну смерть: “побачимось на іншому боці”

Популярна австралійська телеведуча Фіона Макдональд оприлюднила новину про свою власну смерть у віці 67 років.…

9 хв. ago

ПВК “Вагнер” у Малі: що сталося з найманцями, які потрапили в полон до туарегів, — Reuters

У ПВК "Вагнер" заявили, що їхній найманець, якого повстанці-туареги в Малі взяли в полон живим,…

19 хв. ago

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Під час воєнного стану в Україні діє загальна мобілізація, однак законодавством визначено, що деякі категорії…

27 хв. ago

Рада не пощадила українців: нардепи підтримали історичне підвищення податків

Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради підтримав до другого читання законопроєкт…

34 хв. ago

Після виходу з Вугледара 72-й ОМБр наказали знову займати позиції на фронті замість відновлення

Бійцям знекровленої 72-ї окремої механізованої бригади після виходу з Вугледара віддали наказ без відпочинку знову займати позиції. Про…

43 хв. ago

Розкрито зухвалу вимогу принца Луї до Кейт Міддлтон

Принц Луї, наймолодша дитина принца Вільяма та Кейт Міддлтон, має справжній характер. Шестирічного хлопчика часто…

51 хв. ago