Categories: Бізнес

Подружжя Зінченко відкрило ресторан у Києві:

Футболіст національної збірної України та лондонського Арсеналу Олександр Зінченко та його дружина Влада Седан відкрили ресторан у Києві. Він знаходиться у центрі міста. Нещодавно Арсенал виставив Зінченка на продаж.

Заклад, який відкрили Олександр та Влада, називається Inch. Він розташований на вулиці Жилянській. Про це у своїй stories в Інстаграм розповіла Влада Седан.

“Наш ресторан у Києві. Здійснили давню мрію з Олександром. Чекаємо на всіх у гості”, – написала журналістка.

Заклад отримав футбольний інтер’єр. У ньому можна буде дивитися прямі трансляції матчів. Наприклад, матч Євро-2024 Україна – Бельгія. Щоправда, любителям пива у цьому закладі доведеться прибігти до суттєвих витрат. Найдешевший напій в об’ємі 330 грам коштує тут 125 гривень. Найдорожчий, шведський OMNIPOLLO – 750 гривень за такий самий об’єм.

Меню ресторану Зінченка. Фото: сторінка ресторану INCH в Instagram 

Чим ще займався Зінченко, окрім футболу

Нещодавно на сторінках книжкового магазину Bloomsbury з’явилася книга українського футболіста під назвою “Believe”. Автобіографія Зінченка коштує 19.80 фунтів (1013,19 гривень) у твердому форматі і 15.40 фунтів (788 гривень) – в електронному. Цікаво, що автобіографії футболісти зазвичай видають по завершенні кар’єри, або ж після гучного успіху (як Лука Модрич після фіналу чемпіонату світу-2018 та виграного Золотого М’яча). Зінченку наразі 27 років.

“Улюбленець уболівальників у Арсеналі, а раніше в Манчестер Сіті, Олександр Зінченко вже багато років запалює Прем’єр-лігу своєю безстрашною грою. Але його успіх не прийшов без труднощів. Почавши підліткову кар’єру в донецькому Шахтарі, він опинився в Росії після вторгнення на Донбас. Але після того, як він приєднався до Манчестер Сіті у 2016 році, він продовжував переживати хвилюючі вершини кар’єри, здобувши чотири чемпіонські титули за шість років, перш ніж перейти до Арсеналу, де він грав невід’ємну роль у їхній боротьбі за відзнаки”, – йдеться в описі книги. 

Крім того, у 2016 році Зінченко, який тоді грав в росії за Уфу, зняв кліп в рамках російського шоу Культ Тура. У ньому футболіст спробував себе в якості репера. У кліпі згадуються імена ведучих шоу (Юрій Дудь, Євген Савін та Сергій Шнуров), а також декілька російських футболістів.

На своїй сторінці в Instagram Зінченко зазначив, що є власником кіберспортивної команди Passion. Також футболіст став амбасадором платформи United 24. Крім того, Зінченко має акаунт на сайті Cameo.com, де відомі люди приймають замовлення на відеозвернення. Замовити привітання із Днем народження можна за 5800 грн.

Ольга Степанова

Recent Posts

Ікона стилю: 5 неперевершених образів Саманти Джонс із “Секс і місто”

Через 26 років після зйомок завершального сезону серіалу "Секс і місто" одна з головних героїнь…

3 години ago

Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців

На початку липня по всій території України утримається спекотна погода. Стовпчики термометрів у деяких областях досягнуть…

3 години ago

У Раді пропонують підняти зарплату помічникам депутатів: цифра шокує

Народні депутати планують підняти зарплати своїм помічникам. До парламенту внесли законопроєкт про встановлення щомісячної грошової винагороди на…

3 години ago

Пророцтво “живого Нострадамуса” про астероїд збулося: чого варто очікувати

Бразильський екстрасенс Атос Саломе зробив сміливу заяву про астероїд, яка збулася. Про це пише Daily Star.…

3 години ago

ДБР перевірить дії Содоля під час командування обороною Харківського напрямку

Слідчі перевірять дії генерал-лейтенанта Юрія Содоля під час його командування обороною Харківського напрямку. Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням…

3 години ago

Кому з українців не потрібно оновлювати дані до 16 липня

Чинний законопроєкт про мобілізацію №10449 був підписаний президентом України Володимиром Зеленським та вступив у дію…

3 години ago