Categories: Бізнес

Ювелірний бізнес: Меланія Трамп продає кулон “Усіх матерів” за 245 доларів

Меланія Трамп, схоже, не дуже зацікавлена в тому, щоб підтримувати свого чоловіка, 45-го президента США Дональда Трампа, під час передвиборчої кампанії 2024 року або під час його численних виступів у суді. Але вона знаходить інші способи підтримати Дональда Трампа в цей фінансово важкий час. Колишня перша леді оголосила, що на честь Дня матері, який відзначають 12 травня, продає тематичний кулон на ланцюжку за 245 доларів. Про це пише Intelligencer.

“Бути матір’ю — одна з найважливіших ролей у житті. До Дня матері я створила намисто “Її любов і вдячність”, щоб висловити величезну подяку і вшанувати пам’ять усіх матерів”, — сказала вона у своїй заяві.

Думки критиків розділилися. Одні заявили, що намисто колишньої першої леді вийшло “досить потворним”. Інші стримано зазначають, що в ньому є атмосфера загадковості, яка робить його більш автентичним для Меланії, ніж інші нещодавні її сувеніри, на кшталт її звичайних різдвяних прикрас і патріотичної колекції NFT (хоча намисто також постачається з “цифровим колекційним екземпляром обмеженого випуску”).

Критикам не сподобався слоган “Її любов і вдячність”, бо неясно хто і кому за що має бути вдячний? Мати, чи дарувальник?

І опис кулона, в якому йдеться, що “вишукана прикраса наповнена величезною вдячністю”, дивно звучить щодо кольє, яке зроблене з не найдорожчих матеріалів: це просто позолочене срібло.

Меланія Трамп і Дональд ТрампФото: Getty Images

Форма кулона у вигляді трилисника також не сподобалася критикам. Але зате покупець може вибрати, що на ньому вигравіювати з іншого боку. Бо на одну вже нанесено напис “Любов і вдячність”.

Що буде з грошима, отриманими від продажу намиста — неясно. Коли Меланія випустила свої NFT “Бажання дихати вільно”, в її офісі заявили, що незазначена частина доходів піде на підтримку ініціативи “Будь кращим”, яка підтримує дітей у прийомних сім’ях. Однак на сайті колишньої першої леді не повідомляється, куди йдуть кошти, отримані від продажу намиста.

Ольга Степанова

Recent Posts

Зеленський виступив проти перемир’я з Росією на час літніх Олімпійських ігор

Президент України Володимир Зеленський виступив проти перемир'я з Росією на час літніх Олімпійських ігор у…

1 годину ago

У Німеччині пропонують збивати російські ракети над Західною Україною з території країн НАТО

Депутати Бундестагу Німеччини з партії канцлера Олафа Шольца вважали за можливе захистити небо України з…

1 годину ago

Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях…

4 години ago

Антитрендове взуття, яке стилісти не радять носити влітку 2024 року: фото

Мода дуже швидкоплинна, тому вчорашні тренди сьогодні можуть стати антитрендами. І мова не лише про…

5 години ago

Навіть не по 4 грн за кВт: нардеп сказав наскільки подорожчає світло з 1 червня

Згідно з останніми обговореннями в Українському уряді, тарифи на електроенергію для населення, можливо, будуть підвищені вже з…

6 години ago

Пролетіла над джунглями та полоскотала нерви на скляній підлозі: колишня Кличка показала відпочинок на Самуї

Колишня дружина київського міського голови, Наталія Єгорова, показала світлини зі свого відпочинку на острові Самуї.…

6 години ago