Categories: Бізнес

Мільйонер розкрив секрет: як одне правило допоможе примножити доходи

Багато людей стикаються з труднощами у накопиченні грошей та управлінні бюджетом, що робить фінансове планування складним завданням. Однак існують перевірені звички та техніки, які допомагають ефективно розпоряджатися коштами та накопичувати капітал.

У матеріалі NDTV розповіли про одне правило, яким поділився мільйонер та автор бестселерів Девід Бах. Він розповів, як примножити свої прибутки.

Як правильно відкладати гроші

За словами мільйонера, кожна людина в першу чергу повинна платити собі й відкладати еквівалент однієї години своєї денної зарплати, як мінімум 10 відсотків доходу. Бах зазначає, що зарплата здебільшого йде на податки, оренду чи іпотеку, медичне обслуговування, їжу та транспорт. Після цих витрат у більшості людей не залишається достатньо грошей для заощаджень.

Але можна використовувати правило “Однієї години”. Наприклад, якщо ви за день заробляєте 1000 гривень (8 годин), то одна година вашої роботи коштує 125 гривень. Цю суму потрібно відкладати кожен робочий день, тобто платити собі годину роботи. Це не принесе вам значних фінансових втрат, і з часом навіть невеликі, але регулярні накопичення можуть зрости у значну суму.

Безумовно, ця практика вимагає дисципліни, але вона допоможе вам накопичити грошей на своє бажання або просто створити “фінансову подушку” на випадок непередбачених ситуацій. Також це правило мотивуватиме вас відкривати нові джерела доходу, щоб заробляти більше.

Ольга Степанова

Recent Posts

Байден надихає Путіна і лякає “слабкодухих” на кшталт Шольца, – The Economist

Американське вето на глибокі удари по РФ надихає Володимира Путіна на продовження агресії і одночасно розхолоджує…

5 хв. ago

Тепер будемо ховатись не від ТЦК, а від поштарів: українцям почали масово розсилати повістки

17 вересня відбулася перша в Україні централізована розсилка повісток у електронному форматі. Як повідомляє Ukrainian…

9 хв. ago

“Корисний і не містить калорій”: Мішель Обама випустила безалкогольний напій

У мережі став вірусним відеоролик за участю Мішель Обами. Покупці одного з магазинів самообслуговування торгової мережі…

12 хв. ago

У Москві в руках чоловіка вибухнув ґаджет під час атаки на “Хезболлу”

У середу, 18 вересня, коли в Лівані відбулася друга хвиля вибухів пристроїв зв’язку, внаслідок якої…

29 хв. ago

Тарифи на воду в Україні можуть зрости: що про це відомо

В Україні існує необхідність у збільшенні тарифів на водопостачання та водовідведення.  Про це повідомив президент Асоціації, заступник гендиректора "Київводоканалу"…

36 хв. ago

Ніж у спину Путіна: союзниця Росії передає Україні боєприпаси – Reuters

Індійські виробники зброї продавали європейським країнам артилерійські снаряди, а ті передавали їх Україні. Нью-Делі не втручається, щоб…

41 хв. ago