Categories: Бізнес

Податкова служба готує нові перевірки ФОПів на 2024 рік: кому слід очікувати на візит гостей

Державна податкова служба запланувала на 2024 рік понад 3,3 тисячі перевірок. Більшість з них припадає на компанії (73%), а решта – на ФОПів.

За даними Опендатабот, перевірки до кінця поточного року проведуть для 2450 організацій та 915 приватних підприємців. Минулого місяця до списку додали ще 42 бізнеси, які перевірять у другому півріччі.

Максимальна кількість перевірок очікується у столиці – 26% від загальної кількості. У Львівській та Дніпропетровській областях – 6,9% та 8,% відповідно. Податківців найменше цікавить Херсонська область – лише 2 компанії.

Серед нових компаній зафіксовано Сенс Банк з доходом 12,9 млрд грн. Він зайняв 7-му позицію в Індексу Опендатабот серед банківських видів діяльності. Перевірять ТОВ “Агропроінвест 08” з виторгом 2 млрд грн, ТОВ “Алма Він” з 1,6 млрд грн, а також ТОВ “Трейдінг Продакт Компані” з 326 млн грн.

Щоб дізнатися, чи плануються перевірки для вашого бізнесу, треба надіслати код компанії у чат-бот. Якщо у плані ДПС є ФОП, відповідні дані можна буде побачити у картці. Детальна інформація доступна за посиланням. Вона надається безкоштовно.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

54 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

56 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

57 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago