Categories: Бізнес

Тинний шантажує і вимагає від влади негайно підняти українця тариф на світло аж до 4 грн/кВт-г

Рішення щодо перегляду тарифу на електроенергію для населення перезріло на 5-7 років. Про це заявив співзасновник Української асоціації відновлюваної енергетики Ігор Тинний.

«Це потрібно було робити п’ять років тому. 4 гривні тариф мусив бути п’ять-сім років тому. Питання перегляду тарифів давно перезріло», – сказав він.

Тинний наголосив, що влада та регулятор діють з невеликим запізненням і потрібно було б вже взагалі скасувати пільгове тарифоутворення для населення.

«Це не означає, що треба бідних людей робити ще біднішими. Абсолютно ні. Потрібно, аби компенсація з бюджету здійснювалася лише нужденним, а не всім поспіль», – підкреслив він.

Інвестор пояснив, що таке рішення дозволить будувати нову маневрову генерацію, що дозволить зменшити кількість відключень світла.

«Поки на ринку через оці ідіотські соціалістичні тарифоутворення є криза неплатежів. Ну, хто буде вкладати гроші, якщо ви не знаєте, у вас контракт буде на один рік, чи на п’ять, чи на один місяць, і з вами розрахуються повністю чи частково. Ніхто, ніколи, сповна розуму не буде нічого нового будувати», – підсумував Тинний.

Цю інформацію з Тинним одномоментно розмістив відразу цілий пул провідних медіа України, такі як ТСН, Главком та інші. Це вказує на те, що ці публікації платні. А от позначки про те, що ця інформація розміщена на платній основі жодне ЗМІ не вказало.

Ольга Степанова

Recent Posts

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

4 хв. ago

На Троєщині стали трамваї: що сталося?

У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…

16 хв. ago

У Києві погіршився стан повітря: у чому причина

У Києві вранці 20 вересня фіксують тимчасове погіршення стану повітря. Ймовірною причиною називають пожежі в…

41 хв. ago

Politico: Грузія може втратити безвізовий режим із ЄС

Європейський Союз готовий призупинити дію безвізового режиму для громадян Грузії через відступ від демократії та…

52 хв. ago

Дешевше не їздити: як зміниться вартість автогазу до кінця року

Власникам автомобілів з ГБО слід готуватися до суттєвого зростання цін на скраплений газ до кінця…

1 годину ago