Categories: Бізнес

Тинний шантажує і вимагає від влади негайно підняти українця тариф на світло аж до 4 грн/кВт-г

Рішення щодо перегляду тарифу на електроенергію для населення перезріло на 5-7 років. Про це заявив співзасновник Української асоціації відновлюваної енергетики Ігор Тинний.

«Це потрібно було робити п’ять років тому. 4 гривні тариф мусив бути п’ять-сім років тому. Питання перегляду тарифів давно перезріло», – сказав він.

Тинний наголосив, що влада та регулятор діють з невеликим запізненням і потрібно було б вже взагалі скасувати пільгове тарифоутворення для населення.

«Це не означає, що треба бідних людей робити ще біднішими. Абсолютно ні. Потрібно, аби компенсація з бюджету здійснювалася лише нужденним, а не всім поспіль», – підкреслив він.

Інвестор пояснив, що таке рішення дозволить будувати нову маневрову генерацію, що дозволить зменшити кількість відключень світла.

«Поки на ринку через оці ідіотські соціалістичні тарифоутворення є криза неплатежів. Ну, хто буде вкладати гроші, якщо ви не знаєте, у вас контракт буде на один рік, чи на п’ять, чи на один місяць, і з вами розрахуються повністю чи частково. Ніхто, ніколи, сповна розуму не буде нічого нового будувати», – підсумував Тинний.

Цю інформацію з Тинним одномоментно розмістив відразу цілий пул провідних медіа України, такі як ТСН, Главком та інші. Це вказує на те, що ці публікації платні. А от позначки про те, що ця інформація розміщена на платній основі жодне ЗМІ не вказало.

Ольга Степанова

Recent Posts

У британських поїздах заборонили додатки для знайомств

Один із найбільших залізничних операторів Великої Британії Northern вирішив обмежити можливість своїм пасажирам користуватися в…

6 хв. ago

8-річна дівчинка викрала позашляховик батьків: її знайшли за 30 км від дому (відео)

У Бетфорді в штаті Огайо в США 8-річна дівчинка викрала позашляховик батьків і поїхала за…

7 хв. ago

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

31 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

40 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

47 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

52 хв. ago