Categories: Авто

На авторинку в Польщі обвалились ціни: машину можна купити за 400 доларів

Польський авторинок — це місце, де можна купити дуже дешеве авто. Останнім часом ціни на вживані автомобілі в сусідній країні різко знизились, досягнувши рекордно низьких позначок.

Деякі моделі тепер можна придбати всього за 400 доларів. Огляд авторинку у Вроцлаві опублікував автоблогер Millioncar.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf 2007 року випуску в срібному кольорі та непоганому стані продається за 8890 злотих (2250 доларів). Під капотом — 1,9-літровий дизельний мотор. Коробка передач — механічна, є кондиціонер.

Audi A4

Цей Audi A4 в кузові седан з 2,0-літровим бензиновим двигуном оцінили всього в 1625 доларів. Автомобіль оснащений механічною коробкою передач, є клімат-контроль.

Volkswagen Passat

Цей Volkswagen Passat в кузові седан оснащений 1,9-літровим мотором і коштує 1000 доларів. Машина має солідний вік, адже вона 2001 року випуску, проте на вигляд перебуває у непоганому стані. Є нюанси по лакофарбовому покриттю, але ціна відповідна.

Kia Carens

Сімейний автомобіль з 2,0-літровим дизельним мотором 2006 року випуску продається за 5 тисяч злотих (1250 доларів). Непоганий сімейний автомобіль, який продається дуже дешево. На кузові є нюанс — підгнила арка, але її можна виправити. Сидіння та кермо в хорошому стані, коробка передач механічна.

Volkswagen Bora

За 625 доларів в Польщі продається Volkswagen Bora з 1,6-літровим бензиновим двигуном. Машина 2001 року, є газобалонне обладнання. Стареньке авто, є нюанси по кузову, проте в Україні така машина продається по 3-4 тисячі доларів. Є кондиціонер. А пробіг складає 304 тисячі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

11 хв. ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

21 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

33 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

49 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

49 хв. ago

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

1 годину ago