Categories: Авто

Викинете гроші на вітер: які позашляховики найбільш ненадійні

Придбання авто – серйозна фінансова інвестиція, тож водії прагнуть обрати модель з ідеальним співвідношенням ціни та якості. Згідно з рейтингами Consumer Reports, деякі популярні моделі SUV не виправдали сподівань.

Експерти провели дослідження, щоб визначити рівень надійності авто, орієнтуючись на опитування власників та технічні характеристики моделі. Деякі позашляховики отримали низькі прогнозовані оцінки надійності.

Volkswagen Taos

Оцінка надійності: 1/5

Volkswagen Taos очолює список ненадійних позашляховиків з найнижчим можливим прогнозованим балом надійності 1 з 5 від Consumer Reports. Власники повідомили, що стикаються з низкою проблем – від серйозних несправностей з двигуном до поломок електричних компонентів і електроніки. Були нарікання на неякісну роботу трансмісій. З подібними проблемами Таос є однозначно однією моделлю, якої слід уникати.

Jeep Wrangler

Прогнозована оцінка надійності: 2/5

Незважаючи на те, що Jeep Wrangler відомий своїми чудовими позашляховими можливостями, історично він не показував високі результати у рейтингах надійності. Надмірний внутрішній шум, негерметичні знімні верхи, тремтливе керування принесли Wrangler не дуже високу передбачувану оцінку надійності лише 2 з 5.

Ford Explorer

Прогнозована оцінка надійності: 1/5

Останнім часом у позашляховика Ford Explorer виникли проблеми, зокрема з несправною електронікою, трансмісією та передчасними збоями апаратного забезпечення кузова. Незважаючи на останні покращення, Explorer все ще отримує не дуже високу передбачувану оцінку надійності – лише 1 із 5 від Consumer Reports.

Kia Sorento

Прогнозована оцінка надійності: 1/5

Середньорозмірний позашляховик Kia Sorento має проблеми з трансмісією та двигуном – усе це відображено в прогнозованому рейтингу надійності 1 із 5. Авто має доволі доступну ціну, але економним покупцям може влетіти в копієчку ремонт цього недорогого позашляховика.

Ford Bronco Sport

Прогнозована оцінка надійності: 2/5

Відносно новий компактний позашляховик Bronco Sport від Ford вже заслужив не дуже добру репутацію. Водії повідомляли про проблеми з гальмами, серйозні несправності двигуна та збої кузовного обладнання.

Chevrolet Bolt EUV

Прогнозована оцінка надійності: 1/5

Компактний кросовер Bolt EUV від Chevrolet отримує лише 1 із 5 у рейтингу надійності, незважаючи на повністю електричну трансмісію. Попередні моделі стикалися з такими проблемами, як несправна електроніка, дефекти електродвигуна та витік води. Загалом якість збірки цієї моделі дуже сумнівна, кажуть експерти.

Jeep Compass

Прогнозована оцінка надійності: 2/5

Компактний позашляховик Jeep Compass отримав прогнозовану оцінку надійності 2 з 5. Постійні недоліки включають застарілу технологію трансмісії та проблеми з рульовим керуванням, які, здається, навряд чи будуть вирішені, оскільки Jeep зосереджує зусилля на розробці нових моделей.

Dodge Durango

Прогнозована оцінка надійності: 2/5

Трирядний позашляховик Durango від Dodge не вразив водіїв. У минулі модельні роки спостерігалося багато механічних проблем, що принесло Durango 2 з 5 прогнозованих балів надійності – це означає, що це позашляховик, на який не можна покластися.

Buick Enclave

Прогнозована оцінка надійності: 2/5

Старий великий позашляховик-кросовер Buick Enclave отримує 2 з 5 прогнозованих балів надійності. Позашляховик зіткнувся з проблеми з силовою установкою та електрикою, які залишаються невирішеними в старінні модельних рядах.

Alfa Romeo Stelvio

Прогнозована оцінка надійності: 1/5

Розкішний компактний позашляховик Alfa Romeo Stelvio викликає серйозні питання щодо прогнозованої надійності. У поєднанні з іншими проблемами його чутлива електроніка та комп’ютерні системи принесли Stelvio найнижчу можливу оцінку надійності 1 із 5 від Consumer Reports.

Романчук Микола

Recent Posts

Ну от і все: всіх, хто не оновив дані – подали у розшук

Як співробітники ТЦК виявляють людей, розповів в інтерв’ю "Західному кур'єру" тимчасово виконуючий обов'язки заступника начальника Івано-Франківського обласного…

3 хв. ago

План перемоги може бути відверто слабким: що на це вказує

Весь цей пафос та таємничість довкола пустого по суті документа, який називають план перемоги, доводить…

12 хв. ago

У Києві смог і пилюка: в Міндовкілля пояснили, що сталося

Причиною задимлення на Київщині є пожежі в екосистемах. Про це повідомляє Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів…

20 хв. ago

Загублений кіт подолав майже 1500 км, щоб возз’єднатися з родиною (фото)

Бенні та Сюзанна Ангіано, пара із Салінаса, штат Каліфорнія (США), нещодавно возз'єдналися зі своїм коханим…

28 хв. ago

Загадкове явище продукує гамма-промені в атмосфері Землі: ми нічого не знали про нього

Електричні ефекти грози не обмежуються лише високими шарами земної атмосфери. Поблизу землі атмосфера нашої планети…

38 хв. ago

Не в Італії: названо курорти з найдешевшим просекко

Хоча батьківщиною популярного сорту ігристого вина "просекко", що опинився під загрозою зникнення через зміни клімату, є…

47 хв. ago