Categories: Авто

Чи вигідно купувати авто у кредит

Багато людей стикаються з дилемою: накопичувати кошти для повної оплати чи купити нове авто в кредит. У сучасних умовах кредитування стає все більш популярним варіантом. Але чим це може бути вигідно? У цьому матеріалі розглянемо переваги придбання авто в кредит, а також розповімо про програми від Ощадбанку, які пропонують гнучкі умови для покупців транспортних засобів.

Кредит на авто: у чому полягає вигода 

Купити авто в кредит варто через такі переваги: 

  1. Можливість відразу користуватися транспортним засобом. Ви можете отримати доступ до автомобіля відразу після укладання кредитної угоди, не чекаючи моменту, коли накопичите всю суму. Це особливо важливо, якщо автівку купуєте для роботи або інших термінових потреб.
  2. Можливість вибору дорожчого авто. Кредит дозволяє придбати транспортний засіб вищого класу або з кращою комплектацією, ніж ви могли б дозволити собі за умови невеликих заощаджень. Також можна придбати нові авто в кредит з кращими технічними характеристиками та гарантіями, що знижує ризики частих витрат на обслуговування.
  3. Фіксовані платежі. Розподіл вартості автомобіля на щомісячні платежі дозволяє краще планувати бюджет. Так, зазвичай кредити мають фіксовану відсоткову ставку, що означає однакову оплату протягом всього терміну кредитування.
  4. Фінансова гнучкість. Ви можете спрямувати кошти на інші потреби, оскільки вам не потрібно витрачати всю суму на купівлю автомобіля одразу.

Ба більше, ви можете придбати машину в розстрочку за допомогою оформлення кредитної картки. 

Ощадбанк: кредити на авто

Ощадбанк пропонує зрозумілі та гнучкі умови. Ви можете вибрати оптимальний для себе вид кредитування авто. Зокрема, є можливість отримати: 

  • новий транспортний засіб у кредит за програмою Ощад Драйв;
  • кредит на електрокар;
  • кредит на автомобіль із пробігом;
  • авто в розстрочку (для оформлення доступна кредитна картка).

Програма Ощад Драйв пропонує придбати транспортний засіб за вигідними умовами: відсоткова ставка з фіксацією, повна відсутність прихованих комісій і штрафів за дострокове погашення кредиту тощо. Процентна ставка залежить від розміру першого внеску й терміну кредиту та становить від 0.01% до 15.99% річних. А от у разі придбання електрокара відсоткова ставка коливатиметься від 0.01% до 13%. 

Ощадбанк також пропонує вигідні умови на придбання вживаних автівок. Так, ви можете купити транспортний засіб у кредит без необхідності застави та першого внеску. Крім того, відсутні обмеження щодо марки, пробігу та віку автомобіля. Якщо ви хочете купити авто в розстрочку, оформлюйте кредитну картку з лімітом до 250 тис. гривень. Це дасть змогу придбати бюджетне авто у розстрочку. Детальніше про види кредитування можна дізнатися на офіційному сайті Ощадбанку. 

Ольга Степанова

Recent Posts

У Києві погіршився стан повітря: у чому причина

У Києві вранці 20 вересня фіксують тимчасове погіршення стану повітря. Ймовірною причиною називають пожежі в…

15 хв. ago

Politico: Грузія може втратити безвізовий режим із ЄС

Європейський Союз готовий призупинити дію безвізового режиму для громадян Грузії через відступ від демократії та…

26 хв. ago

Дешевше не їздити: як зміниться вартість автогазу до кінця року

Власникам автомобілів з ГБО слід готуватися до суттєвого зростання цін на скраплений газ до кінця…

39 хв. ago

Мобілізація в Україні: скільки діє “броня” від призову

В Україні військовозобов'язані можуть отримати відстрочку від мобілізації на строк до 90 днів, як повідомляє…

51 хв. ago

У YouTube з’явилася кнопка “Хайп”

Головний відеохостинг планети YouTube почав розгортати нову функцію для користувачів. Ця опція пропонує глядачеві зайняти…

1 годину ago