Categories: Авто

Чи вигідно купувати авто у кредит

Багато людей стикаються з дилемою: накопичувати кошти для повної оплати чи купити нове авто в кредит. У сучасних умовах кредитування стає все більш популярним варіантом. Але чим це може бути вигідно? У цьому матеріалі розглянемо переваги придбання авто в кредит, а також розповімо про програми від Ощадбанку, які пропонують гнучкі умови для покупців транспортних засобів.

Кредит на авто: у чому полягає вигода 

Купити авто в кредит варто через такі переваги: 

  1. Можливість відразу користуватися транспортним засобом. Ви можете отримати доступ до автомобіля відразу після укладання кредитної угоди, не чекаючи моменту, коли накопичите всю суму. Це особливо важливо, якщо автівку купуєте для роботи або інших термінових потреб.
  2. Можливість вибору дорожчого авто. Кредит дозволяє придбати транспортний засіб вищого класу або з кращою комплектацією, ніж ви могли б дозволити собі за умови невеликих заощаджень. Також можна придбати нові авто в кредит з кращими технічними характеристиками та гарантіями, що знижує ризики частих витрат на обслуговування.
  3. Фіксовані платежі. Розподіл вартості автомобіля на щомісячні платежі дозволяє краще планувати бюджет. Так, зазвичай кредити мають фіксовану відсоткову ставку, що означає однакову оплату протягом всього терміну кредитування.
  4. Фінансова гнучкість. Ви можете спрямувати кошти на інші потреби, оскільки вам не потрібно витрачати всю суму на купівлю автомобіля одразу.

Ба більше, ви можете придбати машину в розстрочку за допомогою оформлення кредитної картки. 

Ощадбанк: кредити на авто

Ощадбанк пропонує зрозумілі та гнучкі умови. Ви можете вибрати оптимальний для себе вид кредитування авто. Зокрема, є можливість отримати: 

  • новий транспортний засіб у кредит за програмою Ощад Драйв;
  • кредит на електрокар;
  • кредит на автомобіль із пробігом;
  • авто в розстрочку (для оформлення доступна кредитна картка).

Програма Ощад Драйв пропонує придбати транспортний засіб за вигідними умовами: відсоткова ставка з фіксацією, повна відсутність прихованих комісій і штрафів за дострокове погашення кредиту тощо. Процентна ставка залежить від розміру першого внеску й терміну кредиту та становить від 0.01% до 15.99% річних. А от у разі придбання електрокара відсоткова ставка коливатиметься від 0.01% до 13%. 

Ощадбанк також пропонує вигідні умови на придбання вживаних автівок. Так, ви можете купити транспортний засіб у кредит без необхідності застави та першого внеску. Крім того, відсутні обмеження щодо марки, пробігу та віку автомобіля. Якщо ви хочете купити авто в розстрочку, оформлюйте кредитну картку з лімітом до 250 тис. гривень. Це дасть змогу придбати бюджетне авто у розстрочку. Детальніше про види кредитування можна дізнатися на офіційному сайті Ощадбанку. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

2 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

2 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

2 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

2 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

2 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

2 години ago