Categories: Авто

Назвали найбільш живучі преміальні кросовери

Портал iSeeCars опублікував рейтинг найнадійніших люксових кросоверів 2024 року, розділивши їх на кілька класів. Дослідження ґрунтується на аналізі понад 312 мільйонів автомобілів і їхнього потенційного терміну служби.

У категорії малолітражних люксових кросоверів перше місце розділили Buick Encore і BMW X1, отримавши по 7,2 бала з 10. Далі йдуть Land Rover Range Rover Evoque з 7 балами, Audi Q3 з 6,8 бала та Jaguar E-Pace із 6,7 бала.

Серед компактних люксових кросоверів лідирує Acura RDX з 8,5 бала. BMW X3, Volvo XC60, Audi Q5 і BMW X4 також увійшли до п’ятірки з результатами від 8,4 до 7,1 бала.

У середньорозмірному сегменті перше місце посіла Acura MDX з 9,3 бала. Її найближчі конкуренти — Lexus GX 460 та Lexus RX 350 — отримали 9 та 8,9 бала відповідно.

Найбільшими та найнадійнішими люксовими кросоверами визнані Lexus LX 600 із максимальною оцінкою 10 балів, Lexus LX 570, Lincoln Navigator, а також дві моделі Cadillac Escalade, що отримали оцінки від 9,4 до 9,1 бала.

Лисенко Катерина

Recent Posts

WSJ: Путін перебуває під тиском

За кілька місяців до «інавгурації» президента Володимира Путіна у травні 2024 року представники Міноборони РФ…

33 хв. ago

Експертка спрогнозувала, яким буде курс долара до кінця року

Фінансова експертка Олена Сосєдка розповіла, що фінансова підтримка Міжнародного валютного фонду допоможе стабілізувати ситуацію на…

48 хв. ago

В Ірпені з п’ятого поверху гуртожитку вистрибнув голий чоловік. ВІДЕО

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. За даними очевидців, після падіння «трюкач» вижив, але зламав кінцівки.…

1 годину ago

Стало відомо, яким буде щомісячний платіж за економічне бронювання від мобілізації

Щомісячний платіж за економічне бронювання від служби в українській армії складатиме для чоловіків 20-30 тисяч гривень. Про…

1 годину ago

Повістки в Україні вручатимуть по-новому: що хочуть змінити

В Україні продовжується процес вручення повісток військовозобов'язаним чоловікам через повномасштабну війну. Наразі цей документ можуть виписати у…

1 годину ago

Хризантеми восени: як правильно висаджувати квіти

Хризантеми вважаються окрасою будь-якої ділянки. Коли вже все відцвіло, вони можуть бути яскравим промінцем на…

2 години ago