Categories: Авто

Українські багатії похвалилися дорогими іграшками на Лазурному узбережжі: “Бетмобіль” і не тільки

На третій рік війни у ​​Франції, на Лазурному узбережжі все ще можна зустріти українців, що відпочивають і живуть там. Це місце відоме своєю розкішшю, престижем та залученням багатих та відомих людей з усього світу.

Серед них українські журналісти помітили колишнього голову Одеської митниці та президента футбольного клубу “Олімпік”, а також інших заможних українців, котрі воліють проводити час на елітній Рів’єрі, як повідомляється в сюжеті ТСН.

У Монако, на площі Монте-Карло (одна з найдорожчих локацій у світі), помітили “Бетмобіль” з українськими номерами. Ця машина привернула багато уваги і навіть викликала хвилю обурення у соцмережах. Люди запитували, як українські автомобілі опиняються на таких дорогих курортах, особливо в умовах війни.

Однак виявилося, що цей автомобіль тепер належить гонщику з Єгипту, хоч і зберіг українські номери.

Ще одна розкішна машина – Bentley Continental на українських номерах – справді належить українцеві. Цю машину вартістю близько 200 тисяч доларів бачили біля найдорожчого готелю в Монако.

Власник автомобіля Артур Карпюк розповів ТСН, що зараз у Монако на його машині їздить його кума, а сам він знаходиться в Тернополі. За його словами, через військові складнощі йому важко перереєструвати автомобіль на іншого власника:

“Я перебуваю в Тернополі, на жаль, де-факто авто не моє, де-юре моє. Через військові складнощі складно її переписати. Цим автомобілем зараз керує моя кума. Моя кума проводить більш багате життя , Чим я може собі дозволити, у них закордонний бізнес. Цей автомобіль знаходиться за кордоном ще з літа 2021 року, я його особисто переганяв.

ТСН виявили, що зелений Porsche, зареєстрований на дружину колишнього начальника Одеської митниці Михайла Грибанова, все ще стоїть на тому ж місці у місті Кап-д’Ай, де його помітили рік тому.

Грибанов, який потрапив під санкції РНБО у 2021 році, заявив, що виїхав з України ще до війни і тепер займається бізнесом у Франції, відкриває продуктові магазини та кафе.

“Ми відкриваємо магазини продуктів. Зараз кафе відкриваємо. Звичайне життя. Звичайний бізнес.”

На іншому курорті Рів’єри помітили автомобіль, що належить Владиславу Гельзіну, президенту футбольного клубу “Олімпік”. Він також виїхав з України до початку війни і тепер допомагає ЗСУ, але живе на французьких курортах.

ТСН також зафіксувала автомобілі з українською реєстрацією в Больє-сюр-Мер та Кап-Ферра. На одному із приватних пляжів Кап-Ферра охоронець підтвердив, що тут відпочиває багато українців, незважаючи на високі ціни, де за місце під сонцем треба заплатити 55 євро.

Ольга Степанова

Recent Posts

Може статися землетрус великої потужності: сейсмолог назвав найнебезпечніший регіон України

Потужний землетрус, який стався на днях у зоні Вранча на території Румунії, відчули і в Україні. Мешканці…

3 хв. ago

«Адвокати мають усе порєшать». У справі Резніченка «сплив» куратор «Великого будівництва» Голик

Опосередковано у справі з «розпилу» грошей на дороги Дніпропетровщини проскочили згадки про тіньового куратора проєкту «Велике будівництво» і…

8 хв. ago

Мобілізація чоловіків до 25 років: в Україні готують наказ про заборону

Український парламент має намір зупинити мобілізацію чоловіків 18-25 років шляхом ухвалення окремого наказу, щоб не…

27 хв. ago

У Дніпрі під Києвом виловили хижу рибу-мутанта із зеленим м’ясом (відео)

У водах Дніпра неподалік Києва чоловікові вдалося виловити щуку середніх розмірів, яка виділялася незвичайним "забарвленням".…

36 хв. ago

Чи може чоловік з тимчасовою відстрочкою виїжджати за кордон

Під час воєнного стану військовозобов'язані чоловіки віком від 18 до 60 років не можуть перетинати державний…

44 хв. ago

В Україні можуть різко підвищити премії для деяких суддів

Кабінет Міністрів України у проєкті державного бюджету на 2025 рік пропонує ввести нову систему преміювання…

52 хв. ago