Categories: Авто

Водії будуть в захваті: який вигляд матиме авто майбутнього

Майбутнє настає занадто швидко. Технології, які ще кілька десятиліть тому вважалися нереалістичними, зараз активно використовуються не лише на науковому рівні, а й у побуті.

У мережі спробували уявити, якими будуть автомобілі майбутнього. Все, починаючи від розробки та дизайну і закінчуючи автономним керуванням, буде підтримуватися генеративними алгоритмами ШІ.

Професія водія може взагалі зникнути – експерти впевнені, що невдовзі автомобілі будуть безпілотними.

Потужні чіпсети підвищать турбонаддув у всьому – від продуктивності до безпеки. Вони забезпечать блискавичну обчислювальну потужність, керуючи всім: від автономного водіння до діагностики в реальному часі.

Голосове керування перетвориться на стандартну функцію. Навіть більше – авто буде обладнане цифровими помічниками. Вони стануть достатньо розумними, щоб поцікавитися вашим настроєм, дати дієву пораду та виконувати ще ряд важливих функцій.

Де екран, там і потік доходу. Новітні авто будуть обладнані для підтримки ігор, кіносеансів тощо. А точки доступу Wi-Fi більше не обмежуються моделями преміум-класу.

Майбутнє – це автомобіль, який визначається програмним забезпеченням і дистанційними оновленнями. Транспортні засоби можна буде оновлювати протягом усього терміну експлуатації.

Розширена реальність (XR) означає інтенсивне використання віртуальної, доповненої та змішаної реальності. Це включає розширену навігацію BMW, яка використовує камеру для проєктування стрілок напрямків на цифрову проєкцію вашого маршруту, щоб ви не пропустили поворот.

Електронне паливо — єдиний спосіб досягти нульового викиду вуглецю в країнах без стабільної електричної мережі. Створити та масштабувати е-паливо не так просто, тому воно коштує вчетверо дорожче, ніж звичайне паливо.

Ольга Степанова

Recent Posts

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

1 хв. ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

3 хв. ago

Казкове альпійське місто назвали найбільш трендовим зимовим напрямком Європи цього року

Австрійське місто Зальцбург, розташоване в оточенні Альпійських гір, визнали найбільш трендовим напрямком для відвідування в зимовий…

5 хв. ago

Українці на межі: розкрито страшну статистику психічних розладів серед громадян

З початку повномасштабної війни психологічний стан українців досяг критичної точки. За словами Сергія Калінчука, керівника…

7 хв. ago

Учені створять найпотужніший генератор енергії на Землі: як і де він запрацює

У 2024 році почнуть роботу всі чотири реактори ядерного генератора "Барака" в Дубаї. Очікується, що…

10 хв. ago

Брат Кейт Міддлтон розповів, як вона змінилася після зустрічі з Вільямом

Брат Кейт Міддлтон у своїх нових мемуарах розповів про її стосунки з принцом Вільямом. Про…

12 хв. ago