Categories: Авто

Водії будуть в захваті: який вигляд матиме авто майбутнього

Майбутнє настає занадто швидко. Технології, які ще кілька десятиліть тому вважалися нереалістичними, зараз активно використовуються не лише на науковому рівні, а й у побуті.

У мережі спробували уявити, якими будуть автомобілі майбутнього. Все, починаючи від розробки та дизайну і закінчуючи автономним керуванням, буде підтримуватися генеративними алгоритмами ШІ.

Професія водія може взагалі зникнути – експерти впевнені, що невдовзі автомобілі будуть безпілотними.

Потужні чіпсети підвищать турбонаддув у всьому – від продуктивності до безпеки. Вони забезпечать блискавичну обчислювальну потужність, керуючи всім: від автономного водіння до діагностики в реальному часі.

Голосове керування перетвориться на стандартну функцію. Навіть більше – авто буде обладнане цифровими помічниками. Вони стануть достатньо розумними, щоб поцікавитися вашим настроєм, дати дієву пораду та виконувати ще ряд важливих функцій.

Де екран, там і потік доходу. Новітні авто будуть обладнані для підтримки ігор, кіносеансів тощо. А точки доступу Wi-Fi більше не обмежуються моделями преміум-класу.

Майбутнє – це автомобіль, який визначається програмним забезпеченням і дистанційними оновленнями. Транспортні засоби можна буде оновлювати протягом усього терміну експлуатації.

Розширена реальність (XR) означає інтенсивне використання віртуальної, доповненої та змішаної реальності. Це включає розширену навігацію BMW, яка використовує камеру для проєктування стрілок напрямків на цифрову проєкцію вашого маршруту, щоб ви не пропустили поворот.

Електронне паливо — єдиний спосіб досягти нульового викиду вуглецю в країнах без стабільної електричної мережі. Створити та масштабувати е-паливо не так просто, тому воно коштує вчетверо дорожче, ніж звичайне паливо.

Ольга Степанова

Recent Posts

У британських поїздах заборонили додатки для знайомств

Один із найбільших залізничних операторів Великої Британії Northern вирішив обмежити можливість своїм пасажирам користуватися в…

11 хв. ago

8-річна дівчинка викрала позашляховик батьків: її знайшли за 30 км від дому (відео)

У Бетфорді в штаті Огайо в США 8-річна дівчинка викрала позашляховик батьків і поїхала за…

13 хв. ago

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

37 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

45 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

52 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

58 хв. ago