Categories: Авто

Топ-10 вживаних автомобілів 2024 року, які виправдають витрати

Купівля вживаного авто – це завжди ризик. Є доволі високі шанси придбати модель, схильну до поломок та механічних проблем. Щоб не втрапити в халепу потрібно ретельно вивчити вторинний авторинок.

Покупка ненадійного авто в рази збільшить передбачені витрати – доведеться постійно вкладатися в ремонт. Експерти склали рейтинг 10 найкращих вживаних авто, які мають доволі високий рейтинг довіри в усьому світі. Дослідження iSeeCars було спрямовано на аналіз 5- та 10-річних транспортних засобів на основі їх середньої ціни, витрат палива та рівня надійності.

Jeep Renegade

Jeep Renegade – позашляховик, який дебютував у 2014 році. На той час це був найменший автомобіль від Jeep. Він мав доволі високі показники надійності. Остання модель зійшла з конвеєра у 2023 році. Модель 2019 року – це субкомпактний п’ятимісний автомобіль, що пропонує автоматичне екстрене гальмування та має 177 кінських сил.

Toyota Avalon

Toyota Avalon була вперше представлена в 1995 році, а повнорозмірний седан був знятий з виробництва в 2022 році після багатьох років успішної конкуренції на авторинку. Відхід Avalon звільнив місце для нової модельної серії седана Toyota Crown.

Honda Ridgeline

Пікапи Honda Ridgeline вперше з’явилися на ринку в 2006 році, і з результатом 84 зі 100 балів надійності від J.D. Power, який базувався на сотнях тисяч думок перевірених автовласників, увійшов в топ найякісніших авто. Середньорозмірний пікап 2018 року отримав чудову оцінку 8,6 з 10 від Edmunds, експертного сайту з огляду автомобілів, частково завдяки його місткості та повному приводу.

Honda CR-V

Автомобілі Honda CR-V присутні на ринку з 1997 року, що робить їх одними найнадійніших з компактних позашляховиків. Моделі п’ятого покоління (2017-2020) мають подвійний вихлоп, світлодіодні фари, задні ліхтарі та значний простір у салоні в порівнянні з попередніми моделями.

Honda Accord

Honda Accord дебютувала на ринку в далекому 1976 році. Моделі дев’ятого покоління (2013-2017 рр.) представлені як седани і купе. У цьому поколінні також була представлена технологія двигуна Honda “Earth Dreams”, спрямована на покращення паливної ефективності.

Mitsubishi Outlander Sport

Цей позашляховик дебютував як Outlander Sport у 2010 році, і з тих пір він став одним із провідних моделей Mitsubishi. Mitsubishi Outlander Sport 2015 року має 2,4-літровий двигун, а модель 2017 року реалізувала стандартний автоматичний клімат-контроль.

Buick Encore

Buick Encore вперше вийшов на ринок у 2013 році. У 2015 році Національне управління безпеки дорожнього руху присудило йому п’ять зірок у рейтингу надійності. Його дизайн 2013-2016 роках був створений, щоб краще протистояти бордюрам і дрібним подряпинам на парковках.

Honda Insight

Honda Insight існує на ринку більше двох десятиліть, хоча після випуску моделі 2014 року гібридні електромобілі поставили на паузу. Honda Insight повернувся у вигляді оновленого седана з моделлю 2019 року, яку добре оцінив Едмундс за просторий салон і економію палива.

Honda Fit

Honda Fit 2012 року випуску має просторе заднє сидіння та напрочуд великий вантажний простір для малолітражки. Але модель не така економна, як можна було б очікувати.

Chevrolet Trax

Chevrolet Trax – це невеликий позашляховик, вироблений General Motors, що показав найкращі рейтинги за багатьма категоріями: від надійності до співвідношення ціни та якості.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

41 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

43 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

44 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

55 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

57 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

58 хв. ago