Categories: Авто

Топ-10 вживаних автомобілів 2024 року, які виправдають витрати

Купівля вживаного авто – це завжди ризик. Є доволі високі шанси придбати модель, схильну до поломок та механічних проблем. Щоб не втрапити в халепу потрібно ретельно вивчити вторинний авторинок.

Покупка ненадійного авто в рази збільшить передбачені витрати – доведеться постійно вкладатися в ремонт. Експерти склали рейтинг 10 найкращих вживаних авто, які мають доволі високий рейтинг довіри в усьому світі. Дослідження iSeeCars було спрямовано на аналіз 5- та 10-річних транспортних засобів на основі їх середньої ціни, витрат палива та рівня надійності.

Jeep Renegade

Jeep Renegade – позашляховик, який дебютував у 2014 році. На той час це був найменший автомобіль від Jeep. Він мав доволі високі показники надійності. Остання модель зійшла з конвеєра у 2023 році. Модель 2019 року – це субкомпактний п’ятимісний автомобіль, що пропонує автоматичне екстрене гальмування та має 177 кінських сил.

Toyota Avalon

Toyota Avalon була вперше представлена в 1995 році, а повнорозмірний седан був знятий з виробництва в 2022 році після багатьох років успішної конкуренції на авторинку. Відхід Avalon звільнив місце для нової модельної серії седана Toyota Crown.

Honda Ridgeline

Пікапи Honda Ridgeline вперше з’явилися на ринку в 2006 році, і з результатом 84 зі 100 балів надійності від J.D. Power, який базувався на сотнях тисяч думок перевірених автовласників, увійшов в топ найякісніших авто. Середньорозмірний пікап 2018 року отримав чудову оцінку 8,6 з 10 від Edmunds, експертного сайту з огляду автомобілів, частково завдяки його місткості та повному приводу.

Honda CR-V

Автомобілі Honda CR-V присутні на ринку з 1997 року, що робить їх одними найнадійніших з компактних позашляховиків. Моделі п’ятого покоління (2017-2020) мають подвійний вихлоп, світлодіодні фари, задні ліхтарі та значний простір у салоні в порівнянні з попередніми моделями.

Honda Accord

Honda Accord дебютувала на ринку в далекому 1976 році. Моделі дев’ятого покоління (2013-2017 рр.) представлені як седани і купе. У цьому поколінні також була представлена технологія двигуна Honda “Earth Dreams”, спрямована на покращення паливної ефективності.

Mitsubishi Outlander Sport

Цей позашляховик дебютував як Outlander Sport у 2010 році, і з тих пір він став одним із провідних моделей Mitsubishi. Mitsubishi Outlander Sport 2015 року має 2,4-літровий двигун, а модель 2017 року реалізувала стандартний автоматичний клімат-контроль.

Buick Encore

Buick Encore вперше вийшов на ринок у 2013 році. У 2015 році Національне управління безпеки дорожнього руху присудило йому п’ять зірок у рейтингу надійності. Його дизайн 2013-2016 роках був створений, щоб краще протистояти бордюрам і дрібним подряпинам на парковках.

Honda Insight

Honda Insight існує на ринку більше двох десятиліть, хоча після випуску моделі 2014 року гібридні електромобілі поставили на паузу. Honda Insight повернувся у вигляді оновленого седана з моделлю 2019 року, яку добре оцінив Едмундс за просторий салон і економію палива.

Honda Fit

Honda Fit 2012 року випуску має просторе заднє сидіння та напрочуд великий вантажний простір для малолітражки. Але модель не така економна, як можна було б очікувати.

Chevrolet Trax

Chevrolet Trax – це невеликий позашляховик, вироблений General Motors, що показав найкращі рейтинги за багатьма категоріями: від надійності до співвідношення ціни та якості.

Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

2 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

2 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

2 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

2 години ago