Categories: Авто

Від седанів до кросоверів: експерти назвали найкращі вживані гібридні автомобілі

Гібридне авто – чудовий вибір для людей, які прагнуть зменшити щомісячні витрати на пальне чи шукають більш екологічний автомобіль. Зараз існує доволі багато “гібридів”, тож вибрати оптимальну модель може бути трохи важко.

Гібридний автомобіль, що був у використанні, може заощадити вам тисячі доларів порівняно з новим автомобілем і буде надійним транспортним засобом на довгі роки, пише SF Gate. Автомобільні експерти Edmunds визначили п’ять найкращих гібридів, які можна купувати з рук. 

Toyota Prius

Prius – це гібрид, з якого все почалося, і він залишається еталоном паливної економічності та універсальності. Головним недоліком Prius є його повільний розгін.

Експерти радять розглянути комплектації LE або XLE, оскільки вони пропонують найкраще поєднання ефективності та зручності.

Honda Accord Hybrid

Honda Accord може похвалитися просторим салоном та великим багажником. Керувати цим авто також приємно. Всі ці якості присутні і в гібридній версії Accord. Майже кожен аспект цієї моделі відображає вражаючий рівень досконалості, і цілком можливо забути, що ви керуєте гібридом. Купуйте Accord EX-L у комплектації EX. 

Kia Niro

Розгляньте Kia Niro, якщо вам потрібен економний кросовер-позашляховик як альтернатива Prius. Пасажирський і вантажний відділи Niro досить просторі, незважаючи на невеликі габарити автомобіля. Недоліків у Niro небагато, але вони включають повільне прискорення і відсутність повного приводу.

Експерти радять розглянути Niro EX Premium. Це найдорожчий Niro, але він має дивовижну кількість функцій, включаючи аудіосистему преміум-класу, вентильовані передні сидіння та оббивку зі штучної шкіри. Також доступна гібридна версія Niro.

Toyota RAV4 Hybrid

Toyota RAV4 – чудовий вибір для невеликого кросовера. Але RAV4 Hybrid ще кращий. Він має такий самий простір і комфорт, як і звичайний RAV4, але зі стандартним повним приводом. Він також швидше розганяється до 60 миль/год (96 км/год), ніж його газовий аналог. Це те, що можна назвати безпрограшним варіантом.

Зверніть увагу на XLE Premium – це оптимальне співвідношення ціни та якості в лінійці RAV4 Hybrid. 

Ford F-150

Пікапи та гібриди не є типовими союзниками, але Ford лідирує в цьому напрямку завдяки своєму F-150, оснащеному опціональною гібридною силовою установкою. Вона називається PowerBoost.

Зазначається, що PowerBoost – це опціональний силовий агрегат, а не рівень оснащення. Тому вам доведеться добряче пошукати серед уживаних автомобілів, щоб знайти його. Хороша новина полягає в тому, що майже для кожної комплектації F-150 доступний гібридний двигун.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Переполох у партії Порошенка. «Європейська солідарність» може втратити державне фінансування

Не встиг суд ухвалити рішення щодо «Голосу», як практика зупинки фінансування може торкнутися ще однієї парламентської партії. Однак якщо із…

1 хв. ago

Бюджет-2025: судді і прокурори отримають премії і вищу зарплату, а медикам і вчителям – “дуже дякую”

Головний кошторис країни на наступний рік викликав неабиякий резонанс у суспільстві. У владі також незадоволені…

10 хв. ago

Неплатникам за комуналку дали шанс: як вилізти з боргової ями та отримати субсидію

Українці можуть сплачувати накопичений борг за житлово-комунальні послуги частинами. Це убезпечить від пені та дозволить…

18 хв. ago

Статки Ілона Маска зросли на понад 30 мільярдів доларів за день: як так вийшло

Американський бізнесмен та підприємець Ілон Маск вкотре зафіксував зростання власного капіталу. Статки найбагатшої людини світу…

27 хв. ago

Всім 50+ приготуватись: у ТЦК ясно сказали – буде масова мобілізація, що сталося

В Україні відсутні заборони щодо мобілізації чоловіків віком від 50 до 60 років. Тому вона…

36 хв. ago

Незакононароджений син Чарльза III псує візит короля до Австралії

Початок 2024 року видався для Чарльза III дуже важким. У лютому король Великобританії оголосив, що…

45 хв. ago