Categories: Авто

Як швидко позбутися неприємного запаху в авто: водіям на замітку

Весна – час оновлення та освіження, але що робити, якщо ваш автомобіль запахнув не найприємнішим чином?

Неприємні запахи в салоні можуть швидко зіпсувати настрій і створити дискомфорт під час поїздок. Існує кілька простих і бюджетних способів, які допоможуть позбутися неприємного запаху і повернути свіжість у ваш автомобіль.

Провітріть салон: Одним із найпростіших способів позбутися запаху є провітрювання салону. Відкрийте вікна та двері автомобіля на кілька хвилин, щоб свіже повітря проникло в салон і вивітрило запах.

Очистіть поверхні в салоні авто: Регулярне очищення салону від пилу, бруду та сміття допоможе позбутися джерел неприємного запаху. Уважно протріть усі поверхні салону, включно із сидіннями, килимками, панеллю приладів і оббивкою дверей.

Використовуйте харчову соду або засіб для чищення оббивки: Харчова сода є відмінним абсорбентом запаху. Посипте невелику кількість соди на килимки та інші тканинні поверхні салону, залиште на деякий час, а потім ретельно пилососьте. Також можна використовувати спеціальні засоби для чищення оббивки, які допоможуть усунути запах і освіжити салон.

Замініть салонний фільтр: Пил і забруднення, що збираються в салонному фільтрі, можуть бути джерелом неприємного запаху в салоні. Регулярно замінюйте салонний фільтр, щоб забезпечити чисте і свіже повітря в салоні автомобіля.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Ще один російський НПЗ зупинив переробку нафти після успішної атаки українских дронів

Туапсинський НПЗ компіанії Роснєфть зупинив переробку нафти внаслідок пожежі, яка сталася після атаки безпілотних літальних…

12 години ago

В Україні випробували унікальний дрон: невидимий для мін

Днями представники силових структур, технічні фахівці і потенційні експлуатанти протестували дрон, який може суттєво допомогти…

17 години ago

Захід зупинить Путіна, якщо він зважиться на ядерний удар – Маломуж

Колишній голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України Микола Маломуж спрогнозував, як перспектива проведення Росією навчань…

17 години ago

Прогноз погоди на вихідні 18–19 травня: бувало і тепліше

За даними Sinoptik.ua, у більшості регіонів України після затяжного періоду прохолоди нарешті потеплішає, тож можна…

17 години ago

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

2 дні ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

2 дні ago