Categories: Авто

Зручно та просто: експерти порадили найкращі вживані автомобілі для власників собак

Продавець автомобілів Swansway Motor Group назвав чотири відомі вживані автомобілі, які ідеально підійдуть для господарів собак. Таким чином тварини будуть мати достатньо місця в автівці для комфортного пересування, пише Express

Зокрема представник компанії для подорожей із собаками рекомендує водіям придбати Honda Jazz.

“Якщо ви шукаєте невеликий автомобіль, в якому не буде компромісу з простором або комфортом для вашого улюбленця, Honda Jazz – чудовий варіант. Попри свій компактний розмір, Jazz пропонує напрочуд просторий салон, доповнений інноваційними сидіннями Honda “Magic Seats”, які забезпечують універсальну та простору задню частину салону. Це робить Jazz ідеальним для собак малих та середніх розмірів. Низький борт особливо корисний для старших або менш рухливих собак, що дозволяє їм легко застрибувати всередину”, – зазначає експерт.

Honda Jazz / фото Вікіпедія

Також водіям, які шукають більшу модель, що може вмістити собаку та багато пасажирів, компанія рекомендує розглянути SEAT Leon Estate. Попередні моделі можна придбати за ціною від 4 500 доларів. Машина має п’ять сидінь, що робить її ідеальною для середніх та навіть великих собак. 

Новіші моделі теж особливо добре оснащені, мають 10-дюймовий сенсорний екран, багато функцій безпеки та допомоги водієві, а також гарну якість їзди. 

SEAT Leon Estate / фото Вікіпедія

Крім того, експерти компанії також пропонують Cupra Formentor для власників домашніх тварин, яким потрібен практичний автомобіль без необхідності жертвувати продуктивністю або стилем. 

“Для тих, кому потрібен стильний та потужний автомобіль, який може вмістити їхню собаку, Cupra Formentor є фантастичним вибором. Хоча він не має найбільшого багажника, передньопривідна модель має 450-літровий багажник, якого більш ніж достатньо для собак малих та середніх розмірів. Удосконалена підвіска та характеристики автомобіля забезпечують плавну та комфортну їзду, а вражаючі технології салону, включаючи 12-дюймовий сенсорний екран та бездротову інтеграцію зі смартфоном, дозволяють завжди залишатися на зв’язку”, – зауважують фахівці.

Cupra Formentor / фото Вікіпедія

Водночас автолюбителям, які шукають розкіш та місця для великої собаки, експерти рекомендують звернути увагу на Audi A6 Avant. Зокрема версія універсалу відомого представницького седана А6 Avant має 405-літровий багажник з усіма сидіннями на місці, проте може бути збільшений до 1 535 літрів, якщо скласти задній ряд сидінь донизу. 

Також Audi A6 Avant має дуже низький кліренс, що полегшує доступ в автомобіль для собак, і дуже вдосконалену систему підвіски, яка забезпечує комфорт для всіх пасажирів під час тривалих поїздок.

Audi A6 Avant / фото Вікіпедія
Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

2 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

2 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

2 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

2 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago