Categories: Авто

Експерти назвали 7 електромобілів, які не варто покупати у 2025 році

Експерти давно говорять, що електромобілі – це майбутнє. Втім, деякі популярні моделі мають суттєві недоліки. GOBankingRates поспілкувався з експертами, щоб дізнатись про авто, від яких у 2025 році краще триматися подалі, пише УНІАН.

Nissan Leaf

Серед переваг цієї моделі експерт Айварас Григелевичус називає доступну ціну, втім, на його думку, вона не повинна досягатись за рахунок високої швидкості заряджання. Загалом на думку спеціаліста Nissan Leaf починає програвати боротьбу з віком. 

Jaguar I-Pace

Незважаючи на “приголомшливий” зовнішній вигляд, Jaguar I-Pace відстає від конкурентів через відсутність оновлень, що робить його ‎неконкурентоспроможним‎. В майбутньому покупці також можуть стикнутись із проблемою з підтримкою I-Pace. 

Toyota bZ4X

Айварас Григелевичус досить скептично оцінив цю модель, зазначивши, що їй не вистачає інновацій, функцій та вишуканості. При цьому автомобіль демонструє досить посередню швидкість заряджання. 

VinFast VF 8

Спеціаліст порівняв авто з бета-версією програмного забезпечення.

“‎Ви розумієте, чого вони намагаються досягти, але відсутність функцій, досконалості та висока ціна підписки ускладнюють виправдання продукту, який ви щойно протестували”‎, – говорить Григелевичус. 

Tesla Model X

На думку автомобільного експерта Кріса Пайла, існують занепокоєння щодо нормальної роботи “крилатих” дверей авто. Спеціаліст також звертає увагу на те, що авто розряджається раніше, ніж можна було очікувати.  

Ford Mustang Mach-E

Кріс Пайл порадив двічі подумати, перш ніж купувати Mach-E. За його словами, у цього автомобіля була проблема перегріву батареї, і, можливо, її ще не вирішено повністю. Він також з гумором вказав на соціальний мінус.

“‎Як тільки ви кажете про електричний Mustang, ви знову і знову почуєте, що це зовсім не Mustang”‎, – говорить експерт. 

GMC Hummer EV

Як відомо, на низьких швидкостях передні і задні колеса цього авто повертаються в протилежні сторони, що дозволяє істотно зменшити діаметр розвороту. Кріс Пайл скептично ставиться до цієї функції, зазначаючи, що вона просто зайва.

Романчук Микола

Recent Posts

Кого з пенсіонерів можуть мобілізувати

Федір Веніславський, голова підкомітету з державної безпеки, оборони та оборонних інновацій Комітету Верховної Ради України,…

19 секунд ago

Податкова хоче перевіряти інформацію, що становить банківську таємницю, про українців та бізнес

Податкова служба України хоче перевіряти інформацію, що становить банківську таємницю, про українців та бізнес. Про…

2 хв. ago

Третю платіжку за газ почали розсилати українцям: доведеться заплатити по-новому

В Україні цієї осені почали надходити перші платіжки за техогляд внутрішньобудинкових систем, відомий як "третя платіжка за…

3 хв. ago

Поряд із Зімбабве: Україна опинилася внизу рейтингу економічної свободи у світі

Україна опинилася на 150-му місці серед 165 країн у рейтингу "Економічна свобода у світі", погіршивши свої…

43 хв. ago

В Україні на чверть впав попит на дизельні авто: які моделі найпопулярніші

У вересні автопарк України поповнили понад 5,7 тис. автомобілів з дизельними двигунами, що на 26%…

47 хв. ago

Пенсія більше мільйона: українці шоковані виплатами молодим прокурорам – рейтинг

В останні дні в Україні спалахнув скандал, пов'язаний з високими пенсіями, які отримують співробітники обласних прокуратур.…

49 хв. ago