Categories: Авто

Найкращі авто-японці у 2024 році: рейтинг найпотужніших моделей

Японія є одним з найбільших у світі автовиробників. Її промисловість відома своєю передовою технологічністю, інноваційними рішеннями та надійністю.

За декілька останніх років японські бренди випустили чимало достойних моделей. Top Speed склали список найпотужніших з них, які можна придбати у 2024 році.

10. Toyota Camry TRD

Camry — одна з найдавніших моделей, яка існує вже десятиліттями. Вона вже стала синонімом хорошої вартості та надійності.

Camry 2024 року є останньою моделлю, яка матиме 3,5-літровий двигун V-6, що забезпечує 301 кінську силу, або взагалі негібридну силову установку, тому експерти пропонують її придбати, поки ще є можливість.

9. Lexus ES350

Lexus є одним із найвідоміших брендів класу люкс на ринку. ES – це квінтесенція седана середнього класу та преміум-класу з безліччю технологій і комфортом за ціною, яка є надзвичайно конкурентоспроможною порівняно з європейськими брендами.

Автомобіль має 3,5-літровий V-6 без наддуву, забезпечує 302 кінські сили, розвиває швидкість до 210 км за годину та може варіюватися від більш орієнтованих на розкіш моделей до більш спортивних моделей F Sport.

8. Honda Civic Type R

Якщо ви шукаєте щось доступне, щоб почуватися комфортно під час щоденних поїздок, тоді Type R – це ідеальний вибір.

Civic Type R має 2,0-літровий чотирирядний двигун з турбонаддувом та забезпечує велику потужність (315 кінських сил) у компактному корпусі.

7. Toyota GR Supra

Supra — це легендарне ім’я у світі спортивних автомобілів.

Базовий GR Supra оснащений дволітровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, який забезпечує 382 кінські сили та неймовірну швидкість.

6. Lexus LS

Хоча флагманський седан Lexus не такий спритний, як деякі з його конкурентів, він має безліч переваг.

Інтер’єр виконано з найкращих матеріалів, а сидіння надзвичайно зручні. Що ще важливіше, він також стандартно поставляється з потужним подвійним турбонаддувом V-6, що забезпечує 416 кінських сил.

5. Nissan Z NISMO

NISMO Z тішить автолюбителів не лише своїм зовнішнім виглядом. Окрім збільшення потужності, модель отримала диференціал обмеженого тертя, більші колеса, потужніші гальма та унікально налаштовану підвіску.

Цей ретро-спортивний автомобіль має 3,0-літровий V-6 з подвійним турбонаддувом та забезпечує 420 кінських сил.

4. Lexus LC

Якщо ви не вірите в кохання з першого погляду, Lexus LC має силу змінити вашу думку. Модель має неймовірно розкішний інтер’єр і одні з найзручніших сидінь, на яких ви коли-небудь сиділи.

Під капотом у автомобіля 5,0-літровий безнаддувний V-8, що забезпечує 471 кінську силу. Завдяки цьому поїздки точно стануть незабутніми.

3. Lexus IS 500 F Sport

Сегмент компактних спортивних седанів переповнений блискучими машинами. Хоча IS 500 може бути не таким шалено швидким, як деякі з його конкурентів, він коштує набагато дешевше та забезпечує винятковий комфорт.

Автомобіль стандартно оснащений приводом на задні колеса та має один із найкращих двигунів V-8, які коли-небудь випускалися. Загалом модель може порадувати своїх власників 471 кінською силою.

2. Lexus RC F

Lexus RC — ще одне купе японського бренду. Його дизайн мінімалістичний і поєднує в собі розкіш досить стримано, але вишукано.

Під капотом RC F ті самі силовий агрегат і трансмісія, що й у IS 500 F Sport. Однак завдяки меншому та компактному корпусу RC F трохи швидше розганяється та пропонує 472 кінські сили.

1. Nissan GT-R NISMO

Поточне покоління GT-R існує вже 15 років, зазнавши дуже незначних змін протягом цього часу. Однак все гарне колись закінчується, тому модель 2024 року — ваш останній шанс придбати цей неймовірний автомобіль.

Протягом тривалого часу GT-R залишався найпотужнішим автомобілем з Японії. У той час як звичайний GT-R видає вже виняткові 565 кінських сил, модель NISMO збільшує цю потужність аж до 600.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

35 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

37 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

38 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

48 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

50 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

52 хв. ago