Categories: Авто

Найкращі авто-японці у 2024 році: рейтинг найпотужніших моделей

Японія є одним з найбільших у світі автовиробників. Її промисловість відома своєю передовою технологічністю, інноваційними рішеннями та надійністю.

За декілька останніх років японські бренди випустили чимало достойних моделей. Top Speed склали список найпотужніших з них, які можна придбати у 2024 році.

10. Toyota Camry TRD

Camry — одна з найдавніших моделей, яка існує вже десятиліттями. Вона вже стала синонімом хорошої вартості та надійності.

Camry 2024 року є останньою моделлю, яка матиме 3,5-літровий двигун V-6, що забезпечує 301 кінську силу, або взагалі негібридну силову установку, тому експерти пропонують її придбати, поки ще є можливість.

9. Lexus ES350

Lexus є одним із найвідоміших брендів класу люкс на ринку. ES – це квінтесенція седана середнього класу та преміум-класу з безліччю технологій і комфортом за ціною, яка є надзвичайно конкурентоспроможною порівняно з європейськими брендами.

Автомобіль має 3,5-літровий V-6 без наддуву, забезпечує 302 кінські сили, розвиває швидкість до 210 км за годину та може варіюватися від більш орієнтованих на розкіш моделей до більш спортивних моделей F Sport.

8. Honda Civic Type R

Якщо ви шукаєте щось доступне, щоб почуватися комфортно під час щоденних поїздок, тоді Type R – це ідеальний вибір.

Civic Type R має 2,0-літровий чотирирядний двигун з турбонаддувом та забезпечує велику потужність (315 кінських сил) у компактному корпусі.

7. Toyota GR Supra

Supra — це легендарне ім’я у світі спортивних автомобілів.

Базовий GR Supra оснащений дволітровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, який забезпечує 382 кінські сили та неймовірну швидкість.

6. Lexus LS

Хоча флагманський седан Lexus не такий спритний, як деякі з його конкурентів, він має безліч переваг.

Інтер’єр виконано з найкращих матеріалів, а сидіння надзвичайно зручні. Що ще важливіше, він також стандартно поставляється з потужним подвійним турбонаддувом V-6, що забезпечує 416 кінських сил.

5. Nissan Z NISMO

NISMO Z тішить автолюбителів не лише своїм зовнішнім виглядом. Окрім збільшення потужності, модель отримала диференціал обмеженого тертя, більші колеса, потужніші гальма та унікально налаштовану підвіску.

Цей ретро-спортивний автомобіль має 3,0-літровий V-6 з подвійним турбонаддувом та забезпечує 420 кінських сил.

4. Lexus LC

Якщо ви не вірите в кохання з першого погляду, Lexus LC має силу змінити вашу думку. Модель має неймовірно розкішний інтер’єр і одні з найзручніших сидінь, на яких ви коли-небудь сиділи.

Під капотом у автомобіля 5,0-літровий безнаддувний V-8, що забезпечує 471 кінську силу. Завдяки цьому поїздки точно стануть незабутніми.

3. Lexus IS 500 F Sport

Сегмент компактних спортивних седанів переповнений блискучими машинами. Хоча IS 500 може бути не таким шалено швидким, як деякі з його конкурентів, він коштує набагато дешевше та забезпечує винятковий комфорт.

Автомобіль стандартно оснащений приводом на задні колеса та має один із найкращих двигунів V-8, які коли-небудь випускалися. Загалом модель може порадувати своїх власників 471 кінською силою.

2. Lexus RC F

Lexus RC — ще одне купе японського бренду. Його дизайн мінімалістичний і поєднує в собі розкіш досить стримано, але вишукано.

Під капотом RC F ті самі силовий агрегат і трансмісія, що й у IS 500 F Sport. Однак завдяки меншому та компактному корпусу RC F трохи швидше розганяється та пропонує 472 кінські сили.

1. Nissan GT-R NISMO

Поточне покоління GT-R існує вже 15 років, зазнавши дуже незначних змін протягом цього часу. Однак все гарне колись закінчується, тому модель 2024 року — ваш останній шанс придбати цей неймовірний автомобіль.

Протягом тривалого часу GT-R залишався найпотужнішим автомобілем з Японії. У той час як звичайний GT-R видає вже виняткові 565 кінських сил, модель NISMO збільшує цю потужність аж до 600.

Ольга Степанова

Recent Posts

Як вибрати енергоефективний газовий котел: корисні поради

З наближенням опалювального сезону в Україні важливо подбати про те, щоб ваше житло було забезпечене надійним джерелом…

8 хв. ago

У Білгороді ліквідовано російського пропагандиста (відео)

У Білгороді 15 вересня зламали череп кремлівському пропагандисту Олександру Коробову на прізвисько Краб. Він помер…

16 хв. ago

Чоловік зіткнувся з ведмедем, залізши до його лігва: чим це закінчилося (відео)

Сербський блогер зняв на відео момент, коли він зіткнувся з ведмедем, залізши в його лігво.…

27 хв. ago

Що загрожує чоловікам за незаконний перетин кордону під час війни

В умовах воєнного стану в Україні військовозобов'язаним чоловікам віком від 18 до 60 років заборонено виїжджати…

35 хв. ago

У Bloomberg оцінили можливість громадянських заворушень у 20 найбільших економіках світу

США поступаються лише Туреччині та Росії серед 20 найбільших економік світу, які, ймовірно, зазнають насильницьких…

43 хв. ago

Найекстремальніша “хвиля-вбивця” в історії: гігантська стіна води досягла висоти 4 поверху (відео)

Океан покриває більшу частину поверхні планети, але все ще є найбільш маловивченим місцем на Землі.…

51 хв. ago