Categories: Авто

Унікальний Mercedes-Benz Арнольда Шварценеггера продадуть на аукціоні

Унікальний Mercedes-Benz Unimog, який має шкіряний салон, додаткове освітлення та посилений кузов й підвіску, продадуть на аукціоні в Скоттсдейлі, штат Аризона, який відбудеться з 20 по 28 січня.

Актор Арнольд Шварценеггер, відомий своїми головними ролями у серії фільмів “Термінатор”, мав у своїй власності це авто досить короткий час. Його помічали за кермом лише декілька разів, і у 2014 році актор продав це авто зі стартовою вартістю у 210 тисяч доларів.

Mercedes-Benz випущений ще у 1977 році, проте його було спеціально відреставровано у 2012 році німецькими спеціалістами з моделей Merex, за спеціальним замовленням актора. Попри свій вік, авто має всього 21 000 км пробігу.


Mercedes-Benz отримав оновлений салон, розрахований на двох осіб, аудіосистему Blaupunkt, камеру заднього виду, кондиціонер, сидінням з пневматичними опорами та додаткове освітлення.

Двигун – шестициліндровий дизель об’ємом у 6,4 літра, який, як повідомляється, видає 320 кінських сил. В парі з ним працює механічна коробка на 5 ступенів. Позашляховик має повний привід, пневматичну підвіску та колеса розміром 22-дюйми 445/65.

Крім того, в центрі приладової панелі розміщено підпис Шварценеггера, який доводить, що цей автомобіль справді належав йому. Разом з авто, в комплекті також є тека з зображеннями, документація та сертифікати для вантажівки.

Продавець автомобіля стверджує, що придбав вказаний Unimog безпосередньо в Арнольда Шварценеггера. Наразі стартова ціна на цю вантажівку не оголошена. Проте, судячи з того, що на минулих торгах її продали з молотка за $273 600, можна припустити що авто значно додало в ціні.

Ольга Степанова

Recent Posts

Марк Цукерберг показав зворушливий знімок з маленькою донькою (фото)

40-річний американський мільярдер та програміст Марк Цукерберг показав зворушливе фото з маленькою донькою Аурелією, якій…

5 хв. ago

Ціни злетять до небес: туристів застерегли від авіаперельотів у кілька дат 2024 року

Традиційно в грудні люди більше подорожують – хтось мчить до своїх родин, щоб разом відсвяткувати…

14 хв. ago

Київ у зоні ризику: прийдешня зима стане найсуворішим випробуванням для українців

Прийдешня зима може стати для України найсуворішим випробуванням, оскільки електропостачання ризикує зіткнутися з "серйозними перебоями" після масштабних російських атак.…

22 хв. ago

Telegram в Україні можуть закрити: що відомо про нову заборону і що буде далі

Після засідання Національного координаційного центру кібербезпеки було вирішено запровадити певні обмеження на використання Telegram, зокрема…

33 хв. ago

Намагаються послабити Буданова: Умєров звільнив двох заступників начальника ГУР

Міністр оборони Рустем Умєров звільнив двох заступників голови ГУР Кирила Буданова без його відома. Про це повідомляє "Бабель" із…

42 хв. ago

“Їх не потрібно шукати”: адвокатка розповіла, хто перший отримає повістки поштою

З 17 липня в Україні почали надсилати поштою повістки, направлені ТЦК на сервери "Укрпошти". Вони були…

50 хв. ago