Categories: Авто

Які авто найкраще підходять для будь-якої погоди: люксовий рейтинг

Водії прагнуть обрати якісний автомобіль, що надійно прослужить багато років, незалежно від погоди чи стану доріг. Кращим вибором для водіння в будь-яку погоду є автомобілі з повним приводом (AWD).

Транспортні засоби з повним приводом, як правило, мають краще зчеплення з дорогою для надійнішої керованості, що робить їх розумним вибором для поганих доріг або зимової ожеледиці. Експерти оприлюднили рейтинг авто, що мають зручну керованість і сучасні засоби безпеки, які забезпечують надійну їзду.

Nissan Altima 2024 випускається з опцією повного приводу. Він надійний і забезпечує чудове керування для автомобілів цієї цінової категорії. Він також має чуйну гальмівну систему та 19-дюймові колеса, які можуть впоратися навіть зі слизькою дорогою. Хоча це, можливо, не найспортивніший чи найшвидший автомобіль, він все одно є хорошим вибором для водіння в будь-яку погоду. Національне управління безпеки дорожнього руху (NHTSA) дало цьому транспортному засобу 5 із 5 зірок за загальну безпеку.

Kia EV6 2024 року випуску з повним або заднім приводом – надійний електромобіль, який добре працює в більшості погодних умов. NHTSA дало повнопривідній моделі 5 із 5 зірок за загальну безпеку. Це не найдешевше авто, але варто подумати і про потенційну економію: задньопривідна модель проїжджає до 500 км на одній зарядці, а повнопривідна – близько 400 км.

Ford F-150 2024 витримує різні погодні та дорожні умови. Авто випускається із заднім або повним приводом. Ford F-150 оснащений опцією “сніговий режим”, яка забезпечує краще зчеплення та стабільність на слизькій поверхні. Одним із конкретних варіантів, який слід розглянути, є Tremor. Він має 33-дюймові всюдихідні шини та модернізовану підвіску. Ви також можете вибрати 10-ступінчасту автоматичну коробку передач, хоча це збільшить базову ціну до 51 200 доларів.

Якщо ви шукаєте надійний автомобіль для щоденного використання, зверніть увагу на останню модель Honda CR-V. Цей позашляховик-кросовер доступний як з повним, так і з переднім приводом, тому він може працювати в різних дорожніх і погодних умовах. Автомобіль оснащений контролю спуску з гори, яка полегшує з’їзд слизькими або крутими схилами на низьких швидкостях. Існує також гібридний варіант, який може збільшити пробіг і заощадити гроші на бензині.

BMW X1 – надійний автомобіль, оснащений усіма стандартними функціями безпеки, які можна очікувати від сучасного транспортного засобу. Він також має чудову керованість і може справлятися з більшістю поверхонь і погодних умов. У цих автомобілях повний привід є стандартним. BMW X1 пропонує плавне керування та високу чутливість гальм, хоча ви також можете вибрати пакет M Sport для додаткових функцій безпеки та продуктивності.

Ольга Степанова

Recent Posts

Генштаб Ізраїлю затвердив план наступу на Ліван – Israel National News

Начальник Генерального штабу ЦАХАЛу генерал-лейтенант Герці Халеві провів оцінку ситуації в північному командуванні за участю…

41 секунда ago

Рослини “розмовляють” одна з одною, і ми зможемо незабаром вивчити їхню мову – науковці

Багато хто сприймає рослини як мовчазні та пасивні, проте сучасна наука показує, що ці зелені…

10 хв. ago

Норвегія виявила високий рівень радіації з Чорнобилю: що сталось насправді

Влада Норвегії заявила про підвищення рівня радіації біля арктичного кордону з Росією. В Осло заявили, що високий…

22 хв. ago

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати

Капітан Лев Пашко, відомий як "Хорус" та герой України, висловився про мобілізацію в Україні в інтерв'ю для…

31 хв. ago

Прогноз погоди на осінь 2024: скільки триматиметься тепло і коли прийдуть зливи

Цьогоріч вересень та жовтень будуть на 2-3 градуси тепліші, ніж зазвичай. Загалом середньомісячна температура повітря…

42 хв. ago

Безугла вимагає відставки Умєрова та Сирського: у чому причина

Скандальна народна депутатка Мар’яна Безугла заявила про необхідність відправити у відставку міністра оборони Рустема Умєрова…

51 хв. ago