Categories: Авто

Гроші на вітер: названо найгірші авто за надійністю двигунів

Обираючи автомобіль, ми часто прагнемо знайти не тільки комфорт, а й надійність. Витрачаючи солідну суму на новеньке авто, хочеться вірити, що воно прослужить довго без серйозних поломок. Але, як показує досвід і результати досліджень Consumer Reports, не всі автомобілі виправдовують ці очікування, навіть якщо вони належать до преміум-сегменту.

Падіння легенд

Серед найбільш несподіваних розчарувань виявився Jeep Wrangler. Незважаючи на свою репутацію позашляхового монстра, Wrangler отримав лише 27 балів зі 100 за надійністю двигуна, а його побратим Grand Cherokee — ще менше, 26 балів. До проблем з двигуном додаються питання з підвіскою та електронікою, що робить ці моделі не такими привабливими, як здається на перший погляд.

Volvo та гібридні головоломки

Не порадував і Volvo XC60 plug-in hybrid, який отримав 21 бал за надійність. Проблеми з батареєю та кліматичною системою стали основними причинами такого низького показника. Навіть внутрішня електроніка не відповідає стандартам, що очікуються від цього бренду.

Volkswagen Taos: не тільки двигун

Volkswagen Taos, незважаючи на свої амбіції, отримав 47 балів із 100. Крім мотору, водії скаржаться на електричні системи та навіть гальма. Схоже, німецький автоконцерн має ще над чим працювати, щоб виправдати свою репутацію.

Преміум-бренди, преміум-проблеми

Особливо засмутили фанатів розкоші Land Rover та Jaguar. Новий Range Rover 2024 року отримав лише 30 балів за надійність, а Jaguar F-Pace теж не зміг похвалитися високими показниками. Як повідомляють RepairPal, щорічний ремонт таких авто може коштувати близько 1200 доларів — і це лише якщо вам пощастить.

Mercedes-Benz та його спад

Колись легендарний бренд, Mercedes-Benz, отримав 29 місце за надійністю у 2023 році. За даними RepairPal, марка посіла 27 місце з 32. І якщо проблеми все ж виникають, будьте готові викласти чимало коштів на ремонт.

Ford та його невизначеність

Американський гігант Ford теж опинився в списку аутсайдерів. Електричний пікап F-150 Lightning отримав лише 2 бали з 5 за надійність. Хоча він і очолив категорію електричних пікапів, через малу конкуренцію це не означає, що він найкращий.

Maserati та високі витрати

Коли мова заходить про спорткари, Maserati звучить як синонім швидкості та стилю. Але, на жаль, надійність двигунів цієї марки не відповідає очікуванням. За даними HotCars, володіння таким авто може перетворитися на постійну боротьбу з проблемами та витратами.

Audi: престиж, але не надійність

Audi, незважаючи на свою репутацію, не змогла забезпечити стабільність у питаннях двигунів. Деякі нові моделі показали гарні результати у тестах Consumer Reports, але все одно не відповідають високим очікуванням щодо продуктивності.

Це означає, що при виборі авто варто не лише орієнтуватися на марку, але й ретельно перевіряти відгуки та результати тестів, щоб уникнути неприємних сюрпризів у майбутньому.

Романчук Микола

Recent Posts

Несподіваний партнер: хто ще розділяє ліжко Кейт Міддлтон крім принца Вільяма

Принц та принцеса Уельські, здається, є ідеальною парою, однак їхні спальні звички можуть здивувати багатьох.…

1 хв. ago

Загадкова смерть: у Москві випав із вікна колишній віцепрезидент ЮКОСа

У Москві виявлено тіло Михайла Рогачова, колишнього віцепрезидента російського нафтового гіганта ЮКОС. Російський телеграм-канал Mash…

19 хв. ago

Оперативне оточення: російські війська підійшли до Селидового з трьох боків

Російські окупаційні сили продовжують посилювати тиск на Збройні сили України в Донецькій області. Ворог наблизився…

25 хв. ago

Під Тернополем воєнкоми під час погоні збили чоловіка на велосипеді. У ТЦК підтвердили

На Тернопільщині працівник одного з районних Територіальних центрів комплектування (ТЦК) збив велосипедиста під час погоні.…

29 хв. ago

Стрілянина у Запоріжжі: працівник ТЦК відкрив вогонь під час конфлікту

У суботу, 19 жовтня, в Комунарському районі Запоріжжя спалахнув конфлікт, в ході якого працівник Територіального…

55 хв. ago

Залужний: Україна потребує гарантій безпеки на 100 років

Посол України у Великій Британії та колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що вступ до…

1 годину ago